Macskajáték tapadókoronggal Purlov

2 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
sárga

Típus:
Játék

Leírás

Macskajáték tapadókoronggal Purlov

új bontatlan termék.
Bolti ára 3500-4500 között + posta

A Vadász Ösztönek Ösztönzése - a játék lehetővé teszi a macska számára, hogy tollas madarat üldözzön és elkapjon, aminek köszönhetően a házi kedvenc kielégíti természetes vadászát&# 39;s ösztön. A macskák szeretnek mozgó tárgyakra vadászni, és ez a dinamikus, csengős madár ezt teszi lehetővé! A tapadókoronggal ellátott horgászbot egészséges szórakozást biztosít a macskának, és lehetővé teszi számára az önálló játékot, ami pozitív hatással lesz a mindennapi viselkedésére.
BOT Madárra - a játék egy hosszú, rugalmas horgászbot, a végén érdekes elemekkel. Ez felkelti a macska figyelmét, és ugrásra és fogásra ösztönzi. A madárnak hosszú, tollas farka és finom csengő van.
Erős Továbbító - A tapadókorong, amely sima felületre, például padlóra, ablakra, ajtóra vagy falra rögzíthető, macska számos játéklehetőséget és változatosságot kínál. Az erős tapadókorong hosszan tartó szórakozást garantál, anélkül, hogy elszakadna a földtől .
Szórakozás Kétre ha azt szeretné, hogy kedvence egyedül játsszon, a játékot a felülethez rögzítheti erős tapadókoronggal . Le is veheted a rudat az alapról, és játszhatsz a macskáddal.
Műszaki Adatok - anyaga: fém, műanyag , radír; bot hossza: 95 cm; madár hossza: 20 cm; súlya: 86 g; súlya a csomagolásban: 177 g.
Specifikációk

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146347794

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn