Macskajáték Játék egy macskának - egy kerék egérrel új bontatlan term

2 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
sárga

Típus:
Játék

Leírás

Macskajáték Játék egy macskának - egy kerék egérrel

új bontatlan termék.
Bolti ára 2000-3500 között + posta

Játék egy macskának - egy kerék egérrel Játék Macskához - Kerék Egérre És Drapakkal Minden Macskához - a játék minden házimacska számára alkalmas, kortól, nemtől és mérettől függetlenül; a lyukak nagyok és könnyen illeszkednek a macska lábához bármilyen méretben. Csúszásmentes Betétek - alatta kerek párnák vannak, amelyek megakadályozzák, hogy a játék megkarcolja a padlót. Specifikáció - méretek (átmérő / magasság): 25 / 6,5 cm, súly: 281 g. További Drapak - a játék tetején filcszőnyeg található a karmok dörzsöléséhez, amely megakadályozza a bútor sérülését. Természetes Ösztönre Hatással - a játék kielégíti a vadászösztön természetes szükségletét, és ösztönzi a fizikai aktivitást, ami hatással van az általános egészségi állapotra és nyugodtabbá teszi a macskát; az állat játszhat egyedül, a háztartás tagjai nélkül, valamint a gazdik teljes távollétében is. Specifikáció: anyag: műanyag, szövet, filc méretek (átmérő / magasság ): 25 / 6,5 cm súly: 281g súly csomagolással: 396g A macskák szeretnek játszani és huncutkodni.
A házimacskáknak szánt játék egy pörgőegér formájú, remek alternatívája a vadonban való vadászatnak. Minden bizonnyal érdekelni fogja a bolyhos családtagot, és nem fog unatkozni vele sokáig. A játék minden házimacska számára alkalmas, ettől függetlenül koruk, nemük és méretük szerint. Az apró cicák a felső szőnyegen ülhetnek. Kör alakú és 3 lyukkal rendelkezik. A lyukak elég nagyok ahhoz, hogy bármilyen méretű macska lábára könnyen elférjen. A egy egér, amely mozgásba lendül, miután megüti egy mancsát, és a kör kerülete körül forog, így ösztönzi a macskát a játék folytatására. Kerek alakú, 3 lyukkal rendelkezik. A lyukak elég nagyok ahhoz, hogy bármilyen méretű macska lába könnyen elférjen. Belül egy egérutánzat található, ami mancsos ütés után beáll mozgásban és a kör kerülete körül forog, ezzel ösztönözve a macskát a játék folytatására. A játék alatt csúszásgátló párnák találhatók, amelyek játékká teszik te nem karcolja meg a padlót. A termék előnye, hogy karcoló oszlopként is szolgál. A tetején van egy szőnyeg,
amivel törölhetők megkarmolja és megakadályozza a bútorok és az otthoni vagy lakásfelszerelések károsodását. A játék tökéletesen kielégíti a vadászösztön természetes szükségletét, és ösztönzi a fizikai aktivitást, ami befolyásolja az állat általános egészségi állapotát, és nyugodtabbá teszi a macskát. Fontos. és praktikus tulajdonsága a terméknek, hogy a házi kedvenc egyedül, a háztartás tagjai nélkül, valamint a gazdi teljes távollétében is játszhat.Az egérrel ellátott kerék minden fajtájú, eltérő karakterű és testalkatú macska számára ajánlott. A játék ideális otthoni használatra, valamint menhelyek vagy nagyobb macskakennelek felszerelésére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146347787

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn