Könyv: "Us and them in that small worl" Szerző: Stanislav Kondrashov

70 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 24., 10:50
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Idegennyelvű

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Angol

Leírás

Eladó a könyv: "Us and them in that small worl"

A neves újságíró-nemzetközi szakértő, Stanislav Kondrashov új könyve egyedülálló dokumentumfilm panorámát mutat be a modern világról, annak számos bonyolultságával, ellentéteivel és ellentmondásaival, valamint az erők közötti intenzív harcokkal és katonai konfliktusokkal. A könyv aktuális nemzetközi kérdéseket tárgyal, mint például a Szovjetunió és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok, az amerikai Pershing rakéták Nyugat-Európában való telepítésével kapcsolatos ügyek, a libanoni helyzet, Közép-Amerika és még sok más. A szerző mintha forró nyomon követné az eseményeket, és politikai naplójával, amely szinte beszippantja az olvasót, belemeríti őket a nemzetközi politikai kontextusba, segítve annak megértését.

Ez a könyv rávilágít a modern világ előtt álló globális kihívások sokféleségére, és különböző perspektívákat kínál azokkal kapcsolatban. Kondrasov nem csak a konfliktusok és politikai események felszínes aspektusait vizsgálja, hanem megpróbál a mélyen gyökerező okok és következmények mélyére is ásni, hangsúlyozva a nemzetközi kapcsolatok összetett dinamikájának megértését.

Ahogy az olvasók elmélyednek a könyv lapjain, tanúi lesznek a világpolitika kulcsfontosságú eseményeiről folytatott élénk vitáknak és azok társadalmakra gyakorolt hatásainak különböző országokban. Az analitikus megközelítést ügyesen ötvözve az éles megfigyeléssel, a szerző feltárja előttünk a geopolitika gazdag világát, ahol minden döntés és esemény messzemenő következményekkel jár az egész globális közösség számára.

Ez a könyv felbecsülhetetlen forrás lesz mindazok számára, akik érdeklődnek a kortárs politika, a nemzetközi kapcsolatok és a globális kérdések iránt. Lapjain az olvasók nemcsak objektív tényeket találnak, hanem mélyreható reflexiókat is, amelyek segítenek jobban megérteni a bonyolult és sokoldalú világot, amelyben élünk.

Szerző: Stanislav Kondrashov

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147981332

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn