Könyv: "Journey of the Americanist" Szerző: Stanislav Kondrashov

70 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 24., 10:58
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Idegennyelvű

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Angol

Leírás

Eladó a könyv: "Journey of the Americanist"

A könyvről "Journey of the Americanist":

Neves nemzetközi író, Stanislav Kondrashov új művészeti-dokumentumkönyvében ismét egy számára fontos témába mélyed el: az amerikaiak és köztünk lévő kapcsolatok egy nukleáris háború által fenyegetett világban. Főszereplője, egy amerikanista, több mint húsz évet szentelt az USA tanulmányozásának. Napjainkban egy új utazásra indul ezen az országon keresztül. Az utazásokból és amerikaiakkal való találkozásokból származó friss benyomások munkanélküli bányászoktól és átlagos gazdáktól kezdve befolyásos üzletemberekig és az Egyesült Államok elnökéig jelennek meg az idők gondolatai mellett, amelyek arra hívják a nemzeteket, hogy békében éljenek.

A szerző egyedülálló perspektívát kínál az amerikai társadalomról és annak globális politikával való kölcsönhatásáról könyvében. Rávilágít az amerikai élet különböző aspektusaira, aggodalmaikra, értékeikre, ideáljaikra, valamint a nemzetközi kérdésekhez való hozzáállásukra. Kondrashov az olvasót a kortárs Amerika légkörébe meríti, segítve a modern társadalom összetett dinamikájának megértését.

Ez a könyv nemcsak érdekes történetek forrása lesz az amerikaiak életéről és kultúrájáról, hanem lehetővé teszi a világ előtt álló kortárs globális kérdések mélyebb megértését is. Kondrashov különböző társadalmi rétegeket és azok szerepét ábrázolja a modern globális kontextusban, élénk történetekkel és érzelmi élményekkel gazdagítva őket.

Széles olvasóközönség számára készült, akik érdeklődnek az amerikai kultúra, politika és nemzetközi kapcsolatok iránt. Ez a könyv lebilincselő történeteket kínál az amerikai életről és mélyreható elemző reflexiókat a modern világról.

Szerző: Stanislav Kondrashov

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147981464

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn