John Haggee: Bibliai sikerkalauz - Az igazi siker titka

4 700

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 15:29

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Vallás

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyesen Bp-en vehető át: heti 3 munkanapon, munkaidőben a Nyugatinál, gyakrabban az Örs vezér terén, vagy a 16. kerületben.

Az elme számára a Biblia jelenti a legfőbb útikalauzt, és rengeteg mondanivalója van azzal kapcsolatban, hogy milyen gondolatokat engedhetünk meg magunknak. Ez a könyv nem csupán a világ első számú bestsellere, hanem egyúttal a legjobb vétel is. A Biblia tulajdonképpen a keresztény civilizáció alkotmánya.
John Hagee, a San Antonió-i Cornerstone megagyülekezet pásztora e szavakkal indokolja, hogy miért a Bibliában található alapelvek segítségével írta meg az igazi siker titkát firtató Sikerkalauzát. A hazánkban is ismert szerző hét nagy témakörbe csoportosítja a sikeres élettel kapcsolatos mondanivalóját, és minden egyes titkot további hét pontban tárgyal, így végeredményben negyvenkilenc olyan bibliai alapelvet tartalmaz ez a mű, amelyek Hagee pásztor közel ötvenéves szolgálata alatt megalapozottnak és időtállónak bizonyultak.
A könyv fő üzenete, hogy a siker egyikünk elől sincs elzárva. Ha nem vagyunk sikeresek, az nem Isten hibája! olvashatjuk már az első lapokon. A siker itt részletezett ősi, mennyben írott receptjét követve bárki lehet sikeres!

Új Spirit, 2006
336 oldal
ISBN: 9639617075

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147829866

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn