Joel Osteen: Törj ki! - Öt kulcs a sikeres és rendkívüli élethez

4 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 15:43

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Vallás

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Személyesen Bp-en vehető át: heti 3 munkanapon, munkaidőben a Nyugatinál, gyakrabban az Örs vezér terén, vagy a 16. kerületben.

Isten nem arra teremtett minket, hogy beérjük egy középszerű, érdektelen vagy beteljesületlen élettel. Célja a megteremtésünkkel, hogy nyomot hagyjunk a nemzedékünkben. A Teremtő minden egyes személybe belehelyezte a nagyság magvait. Ha az élet gondja ránk nehezedik, lenyom minket, korlátok közé szorítja a gondolkodásunkat, és arra igyekszik rákényszeríteni, hogy a negatív oldalát lássuk mindennek, megvan bennünk az a képesség, hogy felülemelkedjünk ezen, és az akadályokat legyőzve tovább haladjunk előre, az elhívásunk beteljesülése felé.
Joel Osteen, aki több nagysikerű könyv szerzője, a Törj ki! című erőteljes, inspiratív és hitet építő írásában gyakorlati tanácsokat ad és arra bátorítja olvasóit, hogy az akadályokon áttörő életet éljenek. Ez a könyv segítséget kíván nyújtani az olvasóknak abban, hogy miként törjenek ki a korlátaik közül és nyerjék meg a szabadságot. Továbbá hasznos tanácsokat oszt meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetséges nagyobb áldásokban hinni, felébreszteni magunkban az alkotókedvet, javítani a kapcsolatokat, valamint valóra váltani az álmokat. Joel Osteen bátorító üzenetének középpontjában öt olyan alapelv áll, melyek segítségével túljuthatunk a korlátainkon:

Merjük hinni, hogy a lehető legjobb fog megtörténni velünk;
Az áttörésben való reménység jellemezze a hozzáállásunkat, hogy ezáltal legyőzhessük a kihívásokat;
Mindig legyen hely a növekedés számára;
Bátor imákat mondjunk;
Kövessük Istennek az életünkre vonatkozó tervét, a körülményektől függetlenül

Ez a könyv hittel és inspirációval ösztönzi az olvasókat arra, hogy új perspektívából nézzék az életüket, ne engedjék, hogy bármi visszatartsa őket, és ne nyugodjanak bele olyan negatív megbélyegzésekbe, amivel korlátok közé akarják szorítani őket. Joel Osteen álláspontja, hogy az áttörésnek először a saját elménkben kell megtörténnie: Amikor az elmédben szabaddá válsz, ha hinni kezded, hogy képes vagy magasabbra szárnyalni és az akadályok fölé emelkedni, akkor Isten szabadjára engedi az erőt a bensődben, és képessé tesz arra, hogy a hétköznapok helyett azt a különleges életet éld, amire eredetileg is megteremtett.

Patmos, 2014
290 oldal
ISBN: 9786155526039

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147830169

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn