Erich von Däniken: Sötét kőkorszak?

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Eredeti cím: Die Steinzeit war ganz anders
Átvétel személyesen Budapesten az I. kerületi Mészáros utca 58/A-nál hétköznap 8:00-16:30 között, pénteken 8:00-14:00 között. Ezen kívül az időponton kívül Pesterzsébeten a Vízisport utcában.
Kérésre tudom házhoz vagy automatába is küldeni Foxpost-al előreutalás után, de ebben az esetben a feladás díja a vevőt terheli.

New Grange-ben évről évre - 5134 évre visszamenően - minden téli napfordulón megtörténik a csoda! Reggel 9 óra után a napsugár behatol az óriás monolit tetején lévő 20 centiméteres kis nyíláson, a sugárnyalábból ragyogó fénytenger lesz, majd egy éles sugár rávetődik a talajra, végigkúszik a 24 méteres folyosón, és megvilágítja a monolitfalakba vésett ősi kultikus jeleket...
Ám ugyanilyen csoda történik a mexikói Xochicalcóban is, ugyancsak minden évben. És ezek az építmények sokadmagukkal együtt beilleszkednek egy láthatatlan hálózatrendszerbe.
Hogyan tudtak technikailag tudatlan és képzetlen őseink ötezer évvel ezelőtt ilyen remekművet alkotni, és hogyan mérhettek ki nyílegyenesen vezető vonalhálózatokat több ezer kilométeren át?
Erich von Däniken ebben a könyvében bebizonyítja: a kőkorszak egészen más volt, mint ahogyan azt az evolúció hivatalos tanítása el akarja fogadtatni velünk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146561472

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn