Bernardo Guimaraes: Isaura, a rabszolgalány

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Átvétel személyesen Budapesten az I. kerületi Mészáros utca 58/A-nál hétköznap 8:00-16:30 között, pénteken 8:00-14:00 között. Ezen kívül az időponton kívül Pesterzsébeten a Vízisport utcában.
Kérésre tudom házhoz vagy automatába is küldeni Foxpost-al előreutalás után, de ebben az esetben a feladás díja a vevőt terheli.

Cím: Isaura, a rabszolgalány
Eredeti cím: A escrava Isaura
Szerző: Bernardo Guimaráes
Fordította: Bárczy István
Kiadó: Európa
Kiadás éve: 1987
Állapot: kiváló
Súly: 173 g

Az Isaura, a rabszolgalány című regény 1875-ben jelent meg. Bernardo Guimaraes (1825-1884) költő, dramaturg és író a brazil romantika képviselője volt. Az Isaura, a rabszolgalány azon kívül, hogy Guimaraes rajongóinak kedvenc regénye (a kritikusok más műveit részesítik előnyben), Brazíliában iskolai tananyag. Az Isaura, a rabszolgalány című regény az abolicionista irodalom egyik kiemelkedő alkotása, mindezek mellett klasszikus szerelmi regény is.

A Rabszolgasors, ez a nagy sikerű brazil tv-filmsorozat évek óta lázban tartja a világot, a tv-nézőknek azt a részét, akik fogékonyak az olyan édes-bús, egzotikus történetekre, mint az Isaura, a rabszolgalány. 1875-ben, a rabszolgatartó, császári Brazíliában vetette papírra ezt a regényt Bernardo Guimaraes (1825-1884), egy akkor ismert brazil költő és író, aki a kor, Victor Hugo és Jókai szenvedélyes modorában mondta el ezt a megható, szerelmes mesét, mely akkoriban hatásosan hallatta nemes, emberbaráti szavát, és most több mint egy évszázad múltán a magyar olvasóhoz is eljutott.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146578839

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn