A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada: A tökéletesség útja

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Átvétel személyesen Budapesten az I. kerületi Mészáros utca 58/A-nál hétköznap 8:00-16:30 között, pénteken 8:00-14:00 között. Ezen kívül az időponton kívül Pesterzsébeten a Vízisport utcában.
Kérésre tudom házhoz vagy automatába is küldeni Foxpost-al előreutalás után, de ebben az esetben a feladás díja a vevőt terheli.

Cím: A tökéletesség útja
Eredeti cím: Tha Path Of Perfection
Szerző: Ő Isteni Kegyelme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada
Kiadó: The Bhaktivedanta Book Trust International
Kiadás éve: 2002
Állapot: jó
Súly: 199 g

Tartalom:
Ő Isteni Kegyelme A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada ebben a könyvében a yogáról ír, de nem arról a yogáról, melyet a legtöbb ember manapság yogának nevez. A tökéletesség útja rendkívül érthetően elmagyarázza a bhakti folyamatát, amely a yoga egyszerű, ám mégis teljes formája, amely különösen korunkban célravezető. Jelen korunk mindeddig azt próbálta elhitetni velünk, hogy nem vagyunk többek egy halom atomnál, s hogy érzéseink csupán kémia anyagok kölcsönhatásai. Valami azonban mélyen a bensőkben azt súgja, ne hódoljunk meg az efféle felfogásnak, hanem keressük tovább a választ örök kérdéseinkre: Kik vagyunk? Mi az életünk célja? Erre ad lehetőséget ez a könyv. A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, a védikus filozófia és kultúra rendkívüli tudósa arról beszél, hogyan kezdheti el a modern élet zavaros útvesztojébe és káoszba belefáradt ember azt a yogatanfolyamot, amely megtisztítja az elméjét és felemeli tudatát. Srila Prabhupada megmutatja nekünk, kik is vagyunk valójában.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146575816

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn