J. H. Rosny: A kardfogú tigris - új állapotú

980

Ft

Feladás dátuma:

máj 12., 12:06

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fantasy

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Olvasatlan, megkímélt, szép állapotban lévő példány.
Kiadás: 1998, Cherubion Könyvkiadó
puhafedeles
218 oldal

Heroikus küzdelem az idők hajnalán
Tizenöt éven át vándorolt az oulhamr törzs egyre észak felé, vadban dúsabb és barátságosabb vadászterületet keresve, s a nomád életmód szinte már lételemükké vált. Ám eljött az idő, amikor egy roppant méretű hegylánc állta útjukat. Aoun, a Leopárd fia és Zouhr, a Föld fia együtt indultak el, hogy átjárót találjanak a rettenetes sziklák között. Hitték, hogy a hegy túloldalán minden eddiginél bőségesebb zsákmány várja őket a rájuk leselkedő veszélyektől pedig nem féltek.
Aoun és Zouhr átkeltek a hegyen, megtalálják az áhított, zsákmányban gazdag völgyet, ám ahhoz, hogy azt birtokukba vehessék, meg kell küzdeniük a korszak legveszedelmesebb fenevadjaival. Ők ketten az erő és az ész sikerrel szállnak szembe akár a kardfogú tigrissel is, ám a legnagyobb veszélybe akkor kerülnek, amikor más embertörzsekbe botlanak

Egy fantasztikus kaland abból a korszakból, amikor az emberi faj még csak ismerkedett az élettel. Amikor az ember még csaknem olyan veszedelmes fenevad volt, mint amelyek vadásztak rá.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147708230

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn