Christopher Kubasik: Anya meséje - Earthdawn - újszerű állapot

980

Ft

Feladás dátuma:

máj 3., 09:39

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fantasy

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Olvasatlan, újszerű állapotban lévő példány.
Kiadás: 1999, Beholder Könyvkiadó
puhafedeles, 268 oldal

Az elemi mágiára támaszkodva Releana azért dolgozott, hogy kisfiainak gyermekkora biztonságos és nyugodt legyen. Sokáig azt hitte, leginkább apjuktól kell megvédenie őket. J'role furcsán viselkedett, néhány napot töltött velük, majd hónapokra eltűnt. Ez azonban még a theraiak visszatérése előtt történt. Valaha Thera uralta az összes birodalmat mágikus fölénye és haditechnikája által, e nép azonban olyan hosszú időre eltűntek a világból, hogy puszta legendává vált, amellyel a gyerekeket ijesztgették. Tartott ez addig a napig, amelyen repülő kastélyaik és kőhajóik újra feltűntek az égen. Mikor gyermekeit elvették tőle, őt magát pedig rabszolgasorba taszították, Releana megesküdött, hogy valamiképp megtalálja kicsinyeit. A mágia kudarcának hála, J'role társaságában sikeresen megszabadult therai gazdáitól hogy aztán a kristály-rabló néven hírhedtté vált hegyi trollok karmai közé kerüljön. Ez a sorsdöntő találkozás talán megváltoztathatja az emberek, trollok, no meg a theraiak jövőjét

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147510959

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn