Teljes ellátással nyaralás befektetés cégeknek

5 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Victor Hugo állítólag mindig háttal ült a kedvenc kávézójában az Eiffeltoronynak mert nem bírta elviselni azt a förmedvényt. Csak a Champ de Mars zöldjét szerette. Ez mindannyiunkban ott él. Valamilyen módon kapcsolatban maradni a tájjal, a zölddel, érintkezni a természettel. A városi, nagyvárosi életmódnak számos hátrányos következménye van. Köztudott, hogy a nagyvárosi neurózis egyik kiváltó oka, a természettől való elszakadás. Valaminek végérvényesen vége. Hozzáértők egyöntetű véleménye, a következő tíz évben alapvetően változnak meg utazási, pihenési szokásaink.
Békés-megyében, Doboz - Szanazug nyaraló faluban kínálunk egyedülállóan előnyös feltételekkel nyaralási előfinanszírozást régi felújítás alatt lévő Szot üdülőben, ami a Főkertnek is volt tulajdonában. Maga a paradicsom. 10.000 nm ős fás park, 700 nm 22 szobás Bauhaus stílusú szálloda körbe kerítve. Egyik oldalon erdő (eredeti állapotában megőrzött erdő szentély), másik oldalon a Kettős Körös. Erdőben a Holtkörös partján régi vártorony (Sámsonvár). Ingatlantól 200 mre igényes szabadstrand, komppal a másik nyaraló oldalra, ahol fizetős strand és hajó kikötő található, sétahajóval. A Kőrösön felfelé rövid sétára a Fekete és a Fehér Kőrös találkozása. Szakrális hely, hatalmas energiákkal és a Boszorkány Szigettel. Páratlan szépségű környezet. Megannyi lehetőség kirándulásra, horgászatra, csónakázásra, hajózásra, kerékpározásra. Gyula, Békéscsaba 10 - 15 perc gépkocsival, - körbe kerékpározható. A szállodával kapcsolatban sokszor az az érzésünk, hogy egy szigorúan őrzött vadasparkban vagyunk. Lépésben közlekedő rendőrség (a megyei központjuknak is itt van a szállodája), polgárőrség, halőrség. Mindenütt őzek és szarvasok.
A szállodának 22 parkra néző vendégszobája van. Külön szeparált női-férfi közös fürdőszobák, wck, ebédlő-közösségi tér, könyvtár (10.000 kötet), berendezett kápolna 40 fő ülőhely, retro játszótér kerítésen belül, szalonnasütő, több kerti zuhany, nyugágyak, 20 db kerékpár, lengő teke, szerencsés esetben saját stég, motoros klasszikus túra hajóval. Női napozó. A látványtervek természetesen csak látványtervek. Szép lesz és kényelmes, szobák nevéből adódóan retro bútorokkal, új matracokkal. Az épületet körülvevő park fái 50 - 60 évesek. A Vikinget mint nevet megörököltük, 40 éve így ismerik.
A szálloda neve Viking Retro Szálláshely Szanazug
Teljes ellátással ( reggeli ebéd vacsora ) kínálunk, 10 azaz tíz napos nyaralást, 10 azaz tíz évre, 20 fő részére évente. 20 Mill Ft azaz Húsz Millió Ft előfinanszírozással. Két ágyas szobákban, parkra néző előterasszal a fent említett szállodában cégnek, vállalatnak, befektetőnek. 20 db kerékpár használata térítés mentesen a készlet erejéig. Női napozó. A szerződés kifutásáig függetlenül a változó világ politikai és gazdasági helyzettől a nyaralás költségmentes. Nincs karbantartási díj, nincs törölköző használati díj, nincs takarítási díj. Semmi nem várt költség, ami devalválta az ismertebb és rettegett nyaralási jogot. Csak gondtalan pihenés, kulináris élmények és szórakozás. A befektetett összeg teljes egészében le nyaralható 5.000 Ft / fő / nap - teljes ellátással, a kifutási idő végéig.
Előzetes megbeszélés alapján a nyaralási idő átruházható.
1 db szerződésről van szó.
Választható nyaralási idő 2026. Május 1. től - Szeptember 30. - ig. Ettől az időponttól kezdve minden évben.
Anyagi haszonszerzés nem vezet bennünket, célunk a szálloda felújítása, hasznosítása. Alapítványunknak ( Szent Kereszt Emlékének Alapítvány ) külön rendezünk be 16 gyermeket befogadó részt emeletes ágyakon, nyaralási időn kívül.
Viking Retro Szálláshely Szanazug ( Vrszsz )
5624 Doboz - Szanazug Virág u 2
Hrsz : 2163/24 kivett üdülőépület
Mivel idősebb kalásza vagyok az Úr vetésének, a szerződést a tulajdonos, - a kislányom köti Szalay-Nagy Emese. Fotók a helyszínről készültek.
Tel :
Email :

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141351233

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn