Kiadó vízparti nyaraló trambulinnal, vízparti nyaralás a Körös parton

5 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Tudod már hol nyaralsz idén? Gyere Szarvasra és környékére! Miért? Mert a környék hosszabb kikapcsolódásra is rengeteg lehetőséget kínál. Például Szarvason a Mini Magyarország Makettpark a legkisebbektől a nyugdíjas korosztályig egyaránt különleges élmény, gombnyomással indítható, mini alagutakon, hidakon átkelő kicsi vonatokkal, és zenélő épületekkel. A Körös Völgyi Állatparkban testközelből ismerhetők meg a Dél-Tiszántúlon egykor és ma honos állatfajok. Szarvason gyógyfürdő, Cserkeszőlőben gyógy-és strandfürdő található. A békésszentandrási Szent András Sörfőzde kézműves sörei méltán híresek, melyek megkóstolhatók a Rózsa Sörkertben.
A nyaralás alatt csak napozni szeretsz a medence partján? Arra is lehetőség van!
Tudtad, hogy a nyaralasvizparton.hu nyaralói már 5000 Ft/fő/éjtől bérelhetők?
A házakat egyszerre egy családnak/baráti társaságnak adják bérbe, más ilyenkor nincs sem házban, sem a kertben. Csónak és stég minden nyaralónál rendelkezésre áll, lehet fürdeni, horgászni, csónakázni. A nyaralók jól felszereltek, mindegyik klímás, bográcsozási, szalonna sütési és grillezési lehetőség biztosított. Trambulin, pingpong asztal, játszótér, egyes nyaralókban medence, vízibicikli és SUP segíti a kikapcsolódást.
A fényképeken több különböző nyaraló, illetve a környék látnivalóinak egy része található.
Az Alíz, a Betti és a Niki vendégházakban elő- és utószezonban minimum 3 éjszakás foglalás esetén 30.000 Ft egy éjszaka 6 főig. Így ha 6 fő veszi bérbe a házat az egy főre eső bérleti díj 5000 Ft/éj. Természetesen kevesebben is ki lehet bérelni egy házat, akár ketten is, akkor az egy főre eső költség magasabb, de rajtuk kívül más nem lesz ott.
A szőrös gyerekeket se hagyd otthon! A honlap összes vendégházában fogadnak kutyát, a Niki vendégházban pedig bármekkora és bármennyi házikedvenc ingyenesen megszállhat (de azért hozzon magával egy gazdit is )
Még több kép és részletes leírás ide kattintva:
#szállás #vízpart #Körös #Békésszentandrás #Szarvas #nyaralás #medence

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146414344

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn