Kiadó bababarát, gyerekbarát, szembe szomszéd nélküli horgászszállás

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Ntak szám: MA19008218
A szembe szomszéd nélküli Betti vendégház Békésszentandráson, a Holt-Körös Siratói holtága mellett található.
A vendégház a sor szélső nyaralója, így egyik oldalt nincs szomszédja, valamint vele szemben sincs nyaraló, ezért ideális horgászok számára. Vízpartja a gyermekek biztonsága érdekében lekerített és zárható. A család apraja-nagyjának tökéletes kikapcsolódási lehetőség. A Körösben lehet horgászni, fürdeni, csónakázni, a parton bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni, pingpongozni. A gyerekek örömére fészekhintás játszótér, 3 méter átmérőjű trambulin, babaház, homokozó és libikóka is található az udvaron. A kertben található gyümölcsök szabadon fogyaszthatók.
A konyha jól felszerelt (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, edények, evőeszközök), de a környékbeli éttermek kiszállítást is vállalnak. A légkondival felszerelt emeleten egy légtérben találhatók az ágyak 6 fő részére, amelyet egy függönnyel lehet kettéválasztani. A házban található lépcső lent és fönt is babaráccsal védett. Utazóágyat, babakádat és etetőszéket biztosítanak. Műholdas tévé 200 csatornával, valamint Wi-Fi is várja vendégeket.
Elő- és utószezonban a nyaraló bérleti díja 6 főig 2 éjszakára 35.000 Ft/ház/éj, 3 éjszakától 30000,-Ft/ház/éj. Az ár az esetleges fűtési költséget nem tartalmazza. Elő- és utószezonban minimum 2 éjszakára foglalható. Kiemelt ünnepek idején Húsvét, Pünkösd, május 1. a főszezoni ár érvényes, és minimum 3 éjszakára foglalható.
Főszezonban (június 1-től augusztus 31-ig) és kiemelt ünnepekkor a nyaraló bérleti díja 6 főig 35.000,-Ft/ház/éj. Június 1-23. között minimum 3 éjszakára, június 23-tól szeptember 1-ig minimum 7 éjszakára (vasárnaptól vasárnapig) foglalható.
Házi kedvenc fogadása: 2000 Ft/éj/kutya/cica.
A 18 éves kor felett fizetendő idegenforgalmi adó 500 Ft/fő/éj.
Érdeklődni Komlovszky Gábornál lehet a 70/230-34-32-es telefonszámon.
#horgaszat #nyaralas #vizparti #szallas #apartman #csónak #Körös

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146415806

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn