Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaGabo Kiadó által 1992-ben kiadott, 190 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. (nem szakadt, minimálisan karcos és kopott a borító). Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.
Marhahús
- Ízletesen és gazdag fantáziával elkészítve: Egyszerű marhahús - pikánsan főzve és finom mártással tálalva Önnek is bizonyára ízleni fog.
- Pikánsan párolva fazékban és serpenyőben:Szaftos sültek, fűszeres gulyás, finom becsinált - a marhahús párolva különleges.
- Ropogós, ízes, lédús: egybesült pecsenye és hirtelensültek: Akár hirtelensült szeletről, akár tarka zöldségekkel körített ropogós sültről van szó, az ünnepi ételek és a gyors elkészítést, kedvelők egyaránt találnak kipróbálni valót.
- Rafináltan és rusztikusan grillezve: a grillen készült étvágygerjesztő falatok mindig barátokra találnak. Akár faszénparázsra fektetett roston, akár elektromos grillben, a marhahús gyorsan elkészül és Ön biztos sikerre számíthat.
Borjúhús
- Könnyen és fantáziadúsan főzve és párolva: A borjúhús - amely varázsszó a finomságok kedvelői számára - különböző módon készíthetjük el. akár flambírozva, párolva vagy főzve szereti, számos javaslat segíti Önt a továbbkeresésben.
- Minél gyengébb, annál jobb - borjúhús sütve és grillezve: Akár egybesült, akár szelet - a borjúhús, mindenképp különlegességnek számít.
Sertéshús
- Pompás és fűszeres húsok aszpikban: Engedjen az aszpikos ötletek csábításának!
- A húst kedvelőknek pikánsan főzve és párolva: Akár erős ízekkel, rusztikusan vagy egy leheletnyi egzotikus fűszerrel elkészítve, a húst kedvelők számára akad itt egy és más a tanulmányozásra, kipróbálásra és az elkészült étel élvezetére.
- Olcsó és kedvelt ételek serpenyőben és sütőben elkészítve: A sertéshús, mely erőteljes, zamatos íze miatt kedvelt, sokféleképpen elkészíthető. Ha nincs sok ideje, ebben a fejezetben bizonyára talál megoldást. A ráérősebbek részére pompás sültek várnak kipróbálásra.
- Könnyen és ízletesen grillezve: Grillezett sertésdagadó, vagy roston sült borda - pompás falatok, melyekkel egy grillparty a kulináris érdeklődés középpontjába kerülhet.
Bárányhús
- Egyszerű és ízletes a párolt bárányhús: A fűszeres és ízletes bárányhús, mely sokféle változatban készíthető el, nemcsak húsvétkor lel mind több barátra.
- Fortéllyal sütött és grillezett bárányhús: A gyenge bárányhús meggyőző. Jól fűszerezve, pikáns körettel igazi ínyencfalat.
Konyhai tanácsadó
Itt mindent megtudhat a különböző húsokról: honnan valók, mire lehet a legjobban felhasználni és hogyan készíthetők el.
Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is,amik között több szakácskönyv is megtalálható. Köszönöm!