Húsételek - Dr. Oetker szakácskönyvtár

1 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Gabo Kiadó által 1992-ben kiadott, 190 oldalas, korának megfelelő állapotban lévő könyv. (nem szakadt, minimálisan karcos és kopott a borító). Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

Marhahús
- Ízletesen és gazdag fantáziával elkészítve: Egyszerű marhahús - pikánsan főzve és finom mártással tálalva Önnek is bizonyára ízleni fog.
- Pikánsan párolva fazékban és serpenyőben:Szaftos sültek, fűszeres gulyás, finom becsinált - a marhahús párolva különleges.
- Ropogós, ízes, lédús: egybesült pecsenye és hirtelensültek: Akár hirtelensült szeletről, akár tarka zöldségekkel körített ropogós sültről van szó, az ünnepi ételek és a gyors elkészítést, kedvelők egyaránt találnak kipróbálni valót.
- Rafináltan és rusztikusan grillezve: a grillen készült étvágygerjesztő falatok mindig barátokra találnak. Akár faszénparázsra fektetett roston, akár elektromos grillben, a marhahús gyorsan elkészül és Ön biztos sikerre számíthat.

Borjúhús
- Könnyen és fantáziadúsan főzve és párolva: A borjúhús - amely varázsszó a finomságok kedvelői számára - különböző módon készíthetjük el. akár flambírozva, párolva vagy főzve szereti, számos javaslat segíti Önt a továbbkeresésben.
- Minél gyengébb, annál jobb - borjúhús sütve és grillezve: Akár egybesült, akár szelet - a borjúhús, mindenképp különlegességnek számít.

Sertéshús
- Pompás és fűszeres húsok aszpikban: Engedjen az aszpikos ötletek csábításának!
- A húst kedvelőknek pikánsan főzve és párolva: Akár erős ízekkel, rusztikusan vagy egy leheletnyi egzotikus fűszerrel elkészítve, a húst kedvelők számára akad itt egy és más a tanulmányozásra, kipróbálásra és az elkészült étel élvezetére.
- Olcsó és kedvelt ételek serpenyőben és sütőben elkészítve: A sertéshús, mely erőteljes, zamatos íze miatt kedvelt, sokféleképpen elkészíthető. Ha nincs sok ideje, ebben a fejezetben bizonyára talál megoldást. A ráérősebbek részére pompás sültek várnak kipróbálásra.
- Könnyen és ízletesen grillezve: Grillezett sertésdagadó, vagy roston sült borda - pompás falatok, melyekkel egy grillparty a kulináris érdeklődés középpontjába kerülhet.

Bárányhús
- Egyszerű és ízletes a párolt bárányhús: A fűszeres és ízletes bárányhús, mely sokféle változatban készíthető el, nemcsak húsvétkor lel mind több barátra.
- Fortéllyal sütött és grillezett bárányhús: A gyenge bárányhús meggyőző. Jól fűszerezve, pikáns körettel igazi ínyencfalat.

Konyhai tanácsadó
Itt mindent megtudhat a különböző húsokról: honnan valók, mire lehet a legjobban felhasználni és hogyan készíthetők el.

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is,amik között több szakácskönyv is megtalálható. Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145894037

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn