A Kobra-ügy - Richard Preston

1 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 15., 10:23
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Kalandregény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Európa Könyvkiadó által 1999-ben kiadott, 455 oldalas, jó állapotban lévő könyv. Személyes átvétel kizárólag Pécsett, postázás (pl. Foxpost) megoldható.

"Egy titkos terrorelhárító akció története ez a regény. Nagyon is valós, lélegzetelállítóan félelmetes, drámaian fenyegető eseményről szól, ráadásul az avatott Richard Preston, a Halálzóna világsikert aratott írójának tollából. New Yorkban, egy szép tavaszi reggelen egy tizenhét éves gimnazista lány arra ébred, hogy rossz a közérzete, biztosan elkapta az influenzát. Néhány óra elteltével szörnyűséges görcsök és öncsonkítás után megmagyarázhatatlan módon meghal. Néhány hasonló szimptómákkal járó haláleset után az atlantai Járványügyi Központból átirányítanak New Yorkba egy tehetséges fiatal járványkutatót, aki megkezdi, majd hatáskörét messze túllépve saját szakállára folytatja a nyomozást.
A történet maga fikció, de a biológiai fegyverkezés terén komoly tudományos ismereteken alapszik. Szorongató igazság ugyanis, hogy napjainkban egyre könnyebben előállíthatóak és a terroristák kezében mind veszedelmesebb fegyvert képeznek a fekete biológia termékei. Preston az FBI-t, az Egyesült Államok katonai és népegészségügyi szervezeteit, az idegen országokban működő kémhálózatokat hívja segítségül, az ő való tevékenységükre alapozza hátborzongató írását."

Előre is köszönöm ha megtekinti további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147776771

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn