Új! Casco Speedario2 RS fejvédő, M 54-59 cm, white incl Vautron Vision

99 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó egy új Casco Speedario2 RS fejvédő, M-es méretben, 54-59 cm.
A megújult csúcsmodell! Még jobb szellőzés, mint valaha.
Az új Speedairo 2 országúti és triatlon sisak az aerodinamika és szellőzés kombinációjának valódi mesterfoka. Népszerű elődjéhez képest teljes ráncfelvarráson esett át a vázszerkezet és a felső/hátsó szellőzőnyílások kialakítása is, így minden eddiginél jobb szellőzést és pontosabb illeszkedést nyújt.
Újítás továbbá az innovatívan futurisztikus megjelenést (matt de mégis csillogó) kölcsönző, érdes CASCO struktur felület, mely karcállóságával teszi még ellenállóbbá a fejvédőt.
A hagyományos fejvédőktől eltérően, a Speedairo belsejében egy minden egyes fejformához kényelmesen illeszkedő hálót találunk, melynek köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.
A sisakrészhez tökéletesen illeszkedő Speedmask beépített napszemüveg rendkívül széles látómezőt biztosít viselője számára, valamint megvédi az erős menetszéltől és a napsugaraktól. A Speedmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, így a Casco fejlesztésének köszönhetően a jövőben a speciális dioptriás napszemüvegek és egyéb drága sportszemüvegek beszerzése is szükségtelenné válik. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék immár öt különböző színben is kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt kicserélhetők.
Speedairo 2 RS: fotokromatikus Vautron lencsével ellátott RS változat!

Extra sportos RS dizájn és fotokromatikus Vautron lencse, mely másodpercek alatt automatikusan alkalmazkodik a változó időjárási és fényviszonyokhoz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143938344

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn