Rejtett elosztó bútorlapba építhető, kör alakú, ezüst

6 450

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 23., 14:28
Szállítással is kérheted

Leírás

Bútorlapba, konyhabútorba, pultba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt konnektorokkal, 2.1A USB csatlakozóval. Kis helyet foglal, praktikus, könnyen nyitható, szürke-fekete színével bármely környezet mellé beilleszthető.

Rejtett elosztó beépítése

Beépítéséhez 6 cm átmérőjű furatot szükséges vágni a bútorlapba vagy a pult anyagába, melyet 60 mm-es körkivágó lyukfűrésszel is elkészíthetünk. A rejtett elosztót ezután a furatba kell helyezni, majd a menetes részre a rögzítő anyát rá kell tekerni. A rejtett elosztó ezek után a mellékelt dugvillás kábellel a 230V-os hálózatra kapcsolható. Az elosztó fentről lefelé való beépítésre nem alkalmas mivel nincs benne olyan rögzítés ami a kicsúszást megakadályozná.

Max terhelhetőség: 3500 Watt.

Beépítési méret: 60 mm-es furaton keresztül szerelhető be. 350 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik.

A beépíthető asztali energiaoszlop segítségével rejtett módon helyezheti el a hálózati elosztót, amelyet szükség esetén gyorsan elővarázsolhat a felületből. Kiválóan alkalmas ritkán használt konyhai vagy irodai gépek átmeneti áramellátására, illetve előre nem tervezett gépek utólagos beépítéséhez. Használhatja konyhai kisgépek (daráló, mixer, grill, gyümölcsprés) alkalmi használatához is!

A gyermekvédelemmel ellátott dugaszoló aljzatok mellett kettő darab USB bemenet is található, amely segítségével az USB készülékek töltése vagy üzemeltetése valósítható meg. Egyidejűleg két USB eszközt is csatlakoztathatunk, legyen az mobiltelefon, tablet, laptop, mp3 lejátszó, rádió, lámpa, digitális képkeret, stb.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147963204

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn