Lélegeztető készülék (Airsense 10 CPAP) eladó

175 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 6., 18:46

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Az Airsense 10 Elite készülék a Resmed cég intelligensebb, tovább fejlesztett fix nyomású CPAP készüléke. Könnyen szállítható, kompakt kivitelű készülék.

Üzemmódok:

Fix (CPAP): A készüléket egy konkrét nyomásra (például: 10 cmH2O) lehet beállítani, amely az alvás során végig ugyanazon az értéken üzemel.

Easybreath funkció:

Az Airsense 10 készülékek rendelkeznek a továbbfejlesztett, a maszk és a készülék egyaránt csendes működését lehetővé tevő Easy-Breathe technológiával, valamint a természetes, kényelmes légzést biztosító EPR (kilégzési nyomáskönnyítő) funkcióval.



Autoramp funkció:

Az új Autoramp elalvást észlelő funkció lehető teszi a terápia még kellemesebb használatát a készülék indulásának pillanatától. Az előző generációkhoz képest itt már nincs szükség előre beállított idő megadásához (például: 20 perc), mert a készülék automatikusan észleli, hogy páciens mikor éri el a mély alvási fázist és csak akkor kezd el szabályozni a nyomást. A készülék indításakor egy alacsony nyomásról indul a terápia és lassan, fokozatosan kezdi el hozzá szoktatni a pácienst a magasabb nyomáshoz, ezáltal biztosítja a nyugodt elalvást.



Smartstart funkció:

A készülék automatikusan elindul, amint a páciens felveszi a maszkot és elkezd benne lélegezni. A maszk levétele után a készülék néhány másodperc múlva le is állítja magát.

Jelenlegi bolti ára 260.000 Ft

Érdeklődni:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146878448

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn