Kiadó apartmanok Zalakaroson

5 100

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

A Jankó Apartmanház a zalakarosi fürdőtől ~800 m-re müködik .ABC 350 m.-re, cukrászda 150 m.-re, a legközelebbi étterem 200 m.-re van. Az apartmanokhoz egyéni konyha-fürdő-Wc és erkély vagy terasz tartozik kertibútorokkal. Az udvarban ingyenes zárt parkoló van,a szállás egész területén és a szobákban ingyenes a Wi-fi. Az udvarban fedett kertipavilon szolgálja vendégeink további kényelmét,asztalokkal,padokkal,székekkel és hintaággyal. Elérhető: Jankó Tamásné,8749 Zalakaros,Hegyalja utca14 Telefon: ; Mobil: +36 30 2173272
E-mail:
Web:
Az egyéni erkélyes,egylégterű 2 fős (ára
5375 Ft/fő/éj) és a kétszobás 3 fős apartmanok (ára 5100 Ft/fő/éj) a Jankó Apartmanház udvari főépületében találhatók.Minkét apartmantípus pótágyazható szobánként max.1 gyermek részére (ára:3000 Ft/fő/éj) 14 éves korig. A tetőtéri 1 fős (ára: 9950 Ft/fó/éj) vagy 2 fős klímás apartmanok (ára 5375 Ft/fó/éj) az apartmanház utcai épületében találhatók. Az árak előszezoni (min.3 éj) árak, főszezonban ( 07.12-08.24-min.4 éj) drágább a szállás.
A nyitás időpontja 2024.05.06,hétfő.
A szobában kényelmes ágyak,prakrtikus bútorok,fotel,asztal, székek,külön olvasólámpák és falifogas van továbbá minden szobában síkképrnyős TV van iöbb mint 150 csatornával.Fürdő-Wc tartozik az apartmanhoz fürdőszobaszekrénnyel,mosdóval, zuhanyzóval, toalettpapírt, kézmosót,Wc fertótlenítőt, ágyneműt és személyenként 2 db törölközőt adunk. Zalakarosról Zalakomár felé kerékpárúton is elérhető el a kápolnapusztai bivalyrezervátum (8 km).A Kis-Balaton déli partja mentén haladva érjük el a Kányavári-Szigetet (12 km).Zalakarosról induló sétakocsikázás, hegyi pincés esték gazdagítják a programot. Balaton~25 km.-re Hévíz és a műemlékekben gazdag Keszthely ~30 km.-re,Nagykanizsa~18 km.-re, a Szlovén és Horvát határátkelő ~50 km.-re,a megyeszékhely Zalaegerszeg 60 km.-re van tőlünk. Horgászatot kedvelőknek a galamboki horgásztó (2 km),a miháldi horgásztó (8 km),Kis-Balaton déli oldalán a Kányavári-Sziget és északi oldalán a zalavári út melletti rész (15 km) nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra.Zalakaroson a helyi utazási irodában országon belüli és a közeli országokba 1 napos utazásokra lehet befizetni. Zalakarosra az M7-es autópálya zalakomári lehajtóját elhagyva lehet eljutni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146228931

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn