Hgiyi SG906 Pro GPS Drone

29 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Egyéb

Leírás

Az SG906, más néven "Beast" drón a Hgiyi márka egyik népszerű terméke. Ez a felső-középkategóriás drón számos fejlett funkcióval büszkélkedhet, amelyeket általában csak a drágább modellekben talál meg a vásárló. A drón GPS-alapú helymeghatározással rendelkezik, ami lehetővé teszi a pontos pozicionálást és a stabil repülést még szélben is. Emellett rendelkezik visszatérés funkcióval, ami automatikusan visszavezeti a drónt a kiindulási pontra, ha a kapcsolat megszakad, vagy az akkumulátor merülőben van.

A SG906 kamera képességei kiemelkedőek az árkategóriájában; egy nagy felbontású kamerát tartalmaz, amely képes 4K videók és nagyfelbontású fotók készítésére. A kamerát gimbal stabilizálja, ami csökkenti a képek és videók remegését, így éles és sima felvételeket készít.

Ez a drón több intelligens repülési móddal is rendelkezik, beleértve a követési módot, ahol a drón követ egy mozgó tárgyat, és a pont érdeklődés körüli körrepülési módot, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy körbepörgetve videózzanak egy bizonyos helyet. Ezek a funkciók különösen hasznosak lehetnek a kreatív videók és fotók készítésében.

A Hgiyi SG906 továbbá egy nagy hatótávolságú és hosszú repülési idővel büszkélkedhet, ami több lehetőséget és rugalmasságot nyújt a felhasználóknak a felfedezéshez és a felvételek készítéséhez. Az akkumulátor élettartama és a hatótávolság pontos értékei változhatnak a használat módjától és a körülményektől függően.

Az SG906 egy intuitív távirányítóval van felszerelve, amely egyszerű hozzáférést biztosít a drón összes funkciójához, és gyakran egy mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető, ami még több lehetőséget nyújt a felhasználóknak a repülés során.

Összességében az SG906 egy kiváló választás azok számára, akik magas minőségű repülési és fényképezési élményre vágynak, anélkül, hogy a legmagasabb árkategóriájú drónokba kellene befektetniük. Azok számára, akik hobbi vagy professzionális célból szeretnék a légi fotózást és videózást felfedezni, ez a modell egy megbízható és sokoldalú eszköz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146300337

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn