Gps navigácio

140 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 7., 21:40
Szállítással is kérheted

Leírás

horgásztechnika gps

Miután megtalálta a kívánt helyet, megteheti ugyanabban az időben. Ha a tó be van borítva a világban, akkor ez az a hely, ahol a tó be van borítva. .
A rendszer két részből áll, egy adó-vevőből és egy műholdas kijelzőből. A csónak transzponderét általában belső újratölthető LMWH akkumulátorok táplálják.
A csónak transzpondere műholdak segítségével határozza meg a szárazföldön található egység helyét. A parti egység ezután kiszámítja, hogy hol van a csónak. Az akkumulátor mellett az akkumulátor is lemerül.
A jelző másik nagyon hasznos funkciója a hajó irányának megjelenítése, ami legalább ötven méter. Amikor a transzponder csatlakoztatva van a csalicsónakhoz, általában körülbelül 40 másodpercet vesz igénybe a megoldás megtalálása. Bizonyos körülmények között hosszabb is lehet.
Navigáljon az aktuális jelzőhöz a hajón. Ha a jelző a csónaktól jobbra van, akkor a hajónak a hajó szimbólumának kell lennie.
Ha a hajó a jelölő közepén van, már csak néhány méterre van a mentett jelzőtől. Három hangjelzés hallható. A játékot itt tudod játszani. Pontos csalizás és horogfelhelyezés minden alkalommal

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142384604

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn