Diablo X-Mate 1400 gamer asztal Diablochairs

35 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt

Szín:
Fekete

Típus:
íróasztal, számítógépasztal

Leírás

Kitűnő állapotban, sérülés mentes.
Megállapodás függvényében Budapest és Nyugat-Magyarország területére kiszállítom!!!


Praktikus Tartók

A Headset Mate(TM) tartóknak köszönhetően egy helyen tárolhatsz mindent, amire szükséged lehet (pl. a fejhallgatót). Cup Mate(TM) praktikus tartó a Diablo bögréhez - többé már nem az asztalon foglalja a helyet, neked pedig nem kell aggódnod amiatt, hogy leöntöd a billentyűzetedet.

Minden tartó univerzális, saját elképzelésed és szükségleteid szerint rögzítheted őket. Az erős műanyag nagyon ellenálló.

WIRE MATE(TM) Kábelrendszerező

Elég a rendetlenségből! Mostantól az összes kábel a munkafelület hátsó, alsó részén lesz elhelyezve.

Carbon MATE(TM) Karbon Munkafelület

A finom munkafelület egy ellenálló karbonfóliával van bevonva, amely ideális kinézetet biztosít még többévnyi használat után is.

Kiegészítő HELY A Munkafelületen

A Diablo X-Mate még nagyobb teret biztosít a számodra. Az asztal felületének méretét növelni tudod egy, a munkafelület hátsó széléhez rögzíthető résszel.

Softpad MATE(TM) Alátét

Speciális alátét Diablo-logóval, amely szépen kiegészíti az asztal munkafelületét. A tenyerek egy puha és kényelmes alátéten helyezkednek el. A puha felületen az egér reakcióideje tökéletes.

Az alátét vízálló anyagból készül, szép Diablo logóval ellátott, amely az asztalnak jellemet kölcsönöz, és feléleszti az egész játékhelyet. A munkafelületen nyílásokat találsz a kábeleknek, az egész alátétet ezeknek a nyílásoknak a fedeleivel tudod rögzíteni.

Stripe MATE(TM) Lábak

Az X-Mate gamer asztalt két stabil láb támasztja alá, így bőséges hely áll rendelkezésre az asztal alatt. A stabil lábak alkalmazkodnak az egyenetlen padlófelülethez is, így újonnan választott gamer asztala mindig stabil marad. A 80 kg-os teherbírás rendkívül tartóssá teszi az asztalt.

A lábak külső oldalán található Diablo logó fantasztikusan mutat, és tökéletesen kihangsúlyozza az asztal gamer jellegét. Általa teljesen új külsőt kaphat a gamer-összeállítása!

Ergonomikus Duó

Van már Diablo Chairs gamer széked? Csodálatos! Most itt az ideje az asztalnak is. Egészítsd ki a játékbarlangodat, és alkosd meg magadnak egy igazi játékos eredeti szobáját!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146554241

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn