Canon EOS 2000D DSLR fényképezőgép gyári táskájával

99 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Optikai zoom:
12x-ig

Felbontás:
Egyéb

Állapot:
újszerű

Szín:
Fekete

Típus:
Tükörreflexes
Márka:
Canon

Leírás

A Canon EOS 2000D, más néven Rebel T7 Észak-Amerikában, egy belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgép, amelyet a Canon Inc. dobott piacra 2018-ban. Ez a modell kiváló választás kezdő fotósok számára, akik szeretnék elsajátítani a fényképezés alapjait, miközben fejlett funkciókat is ki akarnak próbálni. A 2000D rendelkezik egy 24,1 megapixeles APS-C CMOS érzékelővel, ami jelentős előrelépést jelent a korábbi modellekhez képest, és lehetővé teszi a részletgazdag képek készítését.

Az EOS 2000D támogatja a Full HD 1080p videófelvételt 30 fps mellett, biztosítva, hogy a felhasználók kiváló minőségű videókat készíthessenek. A fényképezőgép 9 pontos AF rendszert használ, ami segít a gyors és pontos élességállításban még mozgó tárgyak esetén is. A beépített Wi-Fi és NFC csatlakoztatás egyszerűvé teszi a képek és videók megosztását kompatibilis eszközökkel, valamint lehetővé teszi a távoli fényképezési lehetőséget okostelefonokon vagy tableteken keresztül.

Az EOS 2000D rendelkezik egy felhasználóbarát interfésszel, amely segít a kezdő fotósoknak a beállítások megértésében és az optimális képminőség elérésében. A fényképezőgép Creative Auto módja és a Bevezető kijelző funkciója további segítséget nyújtanak a kezdőknek, hogy kreatívabb képeket készíthessenek anélkül, hogy mélyen elmerülnének a technikai részletekben.

Összességében a Canon EOS 2000D egy megfizethető, könnyen használható DSLR, amely ideális azok számára, akik be szeretnének lépni a digitális fotózás világába. Kiváló képminőséget, egyszerű kezelhetőséget és hasznos csatlakoztatási funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy felfedezzék a fotózás művészetét és megoszthassák alkotásaikat másokkal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146299837

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn