Vezeték nélküli kézi porszívó

5 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Teljesítmény:
1000 W alatt

Állapot:
Újszerű

Szín:
Fekete

Márka:
Sencor

Típus:
Morzsaporszívó

Leírás

A Sencor SVC 190B vezeték nélküli nedves száraz kézi porszívó kiváló segítséget nyújt az otthoni takarításhoz vagy akár az autó tisztántartásához. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a készülék alapos takarításra képes, a kompakt mérete lehetővé teszi, hogy a legszűkebb helyekre is beférjen, az erős szívóereje a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén felszippantja. A nedves és száraz helyen is alkalmazható technológia jóvoltából használata rendkívül sokoldalú: a kiöntött tejet a porszívó épp olyan gyorsan és hatékonyan távolítja el, mint a kiszóródott gabonapelyhet, vagy az ebéd utáni morzsákat. Egy töltés akár 15 perces működtetést tesz lehetővé, de az akkumulátor-töltést jelző indikátor figyelmeztet, ha a porszívót tölteni kell.
Teljesen Szabad Mozgás, Vezeték Nélkül

Könnyű, csendes és kényelmesen kezelhető porszívó, egyszerű megoldás a különböző típusú felületek mindennapi takarításához. A kivehető kézi porszívóval kényelmesen tisztítható a bútorok vagy asztalok felülete, továbbá az autók belső tere.

Száraz-Nedves Technológia

Az SVC 190 modell ott is helytáll, ahol Ön nem is gondolná. Nem jelenthet problémát a konyhába kiszóródó liszt vagy kifolyt tej, kakaó sem. A Sencor morzsaporszívó egyszerűen könnyedén felveszi a harcot a különböző szennyeződésekkel. 

Erős, Hosszú Életű Akkumulátor

A nagy teljesítményű motor mellett, beépítésre került egy nagy kapacitású Li-Ion akkumulátor is, amely akár 15 percen keresztül képes a porszívót működtetni. Az alacsony akkumulátor szint esetén az akkumulátor töltöttség jelző villogni kezd, ezzel jelezve, hogy töltőre kell csatlakoztatni a készüléket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145731044

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn