Újszerű! Féláron! Canon EOS 400D fényképezőgép tükörref fényképező gép

199 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 27., 22:13
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Optikai zoom:
50 felett

Felbontás:
16 MP

Állapot:
újszerű

Szín:
Egyéb

Típus:
Tükörreflexes
Márka:
Canon

Leírás

Újszerű!!!
Made in Japan!!! nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új ára minden tartozékkal együtt 1.100 Euro volt!!!

Édesapám hagyatékából való ez a fényképezőgép, neki vásároltam Ausztriában karácsonyra, mikor kitalálta, hogy a nyáron elviszi az unokákat Olaszországba nyaralni. Végül erre nem került sor, de azért a későbbiekben készült vele jó néhány fotó.
Makulátlan állapotú, félprofi gép!!! Minden idők legkeresettebb tükörreflexes gépének, az EOS 350D-nek a továbbfejlesztett változata. Az általa készített képek valósághűek, színgazdagok, egyszóval csodálatosak!!!
Tartozékként adom hozzá:
- Canon EF-S 18-135 mm 1:3.5-5.6 Is zoom lencsét, mely képstabilizátorral rendelkezik, ára 499.99 Euro volt:
- egy vertikális akkumulátor markolatot (Canon Battery Grip BG-E3), új ára 79.99 Euro volt:
- Samsonite márkájú hordtáskát, ami külön 49.99 Euro volt!!! Itt egy hasonló linkje:
- 2 db Li-ion akkumulátort és a töltőjét
- 4 GB-os memóriakártyát
- nyakpántot

Beépített, nagyteljesítményű vaku!!!
Tökéletes, hibátlan, kifogástalanul működik (8. 9. kép)!!!

Termék leírás:
Az EOS 400D-t olyan tulajdonságok jellemzik, mint a 16.1 megapixel felbontású CMOS szenzor, az új EOS Integrated Cleaning System (beépített szenzortisztító-rendszer), nagyobb és világosabb 2.5 inch képátlójú LCD kijelző, és a 9 pontos AF.
A gép fejlesztői az EOS 350D fölé pozicionálták, amely ezidáig minden idők legkeresettebb tükörreflexes digitális fényképezőgépe.
Az EOS 350D képességeit számos újdonsággal bővítették, így az EOS 400D-ben már megtaláljuk az EOS Integrated Cleaning Systemet is. A felbontás megnövelése 8.0 megapixelról 16.1 megapixelre, a magas érzékenység, a nagy sebesség, vagy például az alacsony zajszintű CMOS technológia, melyek mind megtalálhatók ennél a modellnél.
Az LCD kijelzó közel kétszer nagyobb méretű, mint az EOS 350D esetében: a maga 2.5 inches képátlójával a legvilágosabb az EOS-ok közül, valamint kijelzi az összes fontos expozíciós beállítási értéket, visszajátszáskor pedig a felhasználói információkat. A képfelbontás növelésével párhuzamosan a fejlesztők közel megduplázták a sorozatfelvétellel készíthető képek számát: így 14-ról 27-re növekedett a maximálisan készíthető nagyfelbontású JPEG formátumú képek száma, RAW esetében pedig 5-ról 10-re növekedett.
Az EOS 400D az első olyan gép a Canon kínálatában, amely magában foglalja az EOS Integrated Cleaning System elnevezésű beépített szenzortisztító-rendszert, amely a szennyeződések okait vizsgáló kutatások eredményeként három alapvetően fontos, de egymással kölcsönhatásban lévő elemet ötvöz:
1. A gép belső mechanikája minimális szennyeződést okozva dolgozik. A vázsapka áttervezésénél is fontos szempont volt, hogy csak a legminimálisabb szennyeződést engedje át.
2. A szenzor előtt található félig-áteresztő szűrő felületén egy antisztatikus bevonat tartja távol a szennyeződést.
3. A Self-Cleaning Sensor Unit (Öntisztító szenzor-egység) minden bekapcsolás után (átlagosan egy másodpercig) nagyfrekvenciájú vibrálást alkalmaz a szennyeződések eltávolítására a félig-áteresztő szűrőről. Az üzemkész állapot utáni azonnali expozíció elérése érdekében ez a funkció azonnal kikapcsolódik az exponáló gomb félig való lenyomásával egyidejűleg.
Az EOS 400D számos, eddig csak a professzionális EOS modelleknél (pl. EOS 30D, EOS 5D) található tulajdonságokat örökölt. Idetartozik többek között a 9 pontos AF rendszer, a Picture Style, a 9.999 kép tárolását is felkínáló mappák, vagy a kiterjedt Pictbridge funkciók.
Az EOS 400D ugyanazt a DIGIC II processzort foglalja magában, mint az EOS-1-es professzionális család minden tagja.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146667109

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn