Új!Zseblámpa akkumulátoros

2 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 12., 17:59

Leírás

Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy 3 különböző világítási fázis között válthat, így rugalmasságot és vezérlést biztosít az Ön igényeinek megfelelően. Ez beállítható erős fény módra, ideális vészhelyzetekben, vagy amikor intenzív világításra van szüksége. Közepes fény módra is állítható, így tökéletes mindennapi tevékenységekhez, például kempingezéshez vagy sétához a szabadban. A gazdaságos világítási mód ideális az energiamegtakarításhoz és a zseblámpa használati idejének meghosszabbításához.
A zseblámpa előnye a LED technológia, amely erős és tiszta világítást biztosít, miközben kevesebb energiát fogyaszt. Így ez a zseblámpa kiváló választás energiahatékonyság szempontjából.

A zseblámpa másik előnye, hogy USB-kábellel is tölthető. Ez a funkció nagyon kényelmes és praktikus, mert a zseblámpát bármilyen USB-porttal rendelkező eszközzel töltheti, például laptop, telefontöltő vagy powerbank.

A zseblámpa kompakt kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és tárolható. Bárhová magaddal viheted, legyen szó szabadtéri kirándulásokról, kempingezésről, horgászatról vagy akár mindennapi használatról. A minőségi anyag és a szilárd felépítés biztosítja a hosszú távú ellenállást és tartósságot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147716140

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn