Taktikai mellény / golyóálló mellény repeszáló mellény huzat

8 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Védőfelszerelés

Nem:
Uniszex

Leírás

Airsoft, katonai, bevetési, műveleti , rendvédelmi területen tevékenykedő személyeknek, meg persze azoknak is akik késztetést éreznek a megvételére, eladó egy használt taktikai mellény, golyó- repeszálló mellény huzat, betétek nélkül . Taktikai mellény funkción felül belső bélés, kevlár betét elhelyezésére is van lehetőség. Illetve szabvány 20cmX30cm nagyságú titán páncél, vagy egyéb ilyen nagyságú védőpanel is elhelyezhető még az alap soft armor betét mellet. Így kaphatsz már egy soft NIJ Iiiaa kevlár betéttel kombinált Armox IV osztályú golyóálló védelmet is, aminek már az AK , de egy dragunov lövés sem lesz akadály a túlélésedben ha bekapod a pocidba szemből. Pláne ha airsoft, mondjuk akkor egy polifoam is elég a kevlár és titán helyett, ugyan az lesz a végeredmény, de olcsóbban megúszod. A mellény elején belül gyors leoldó fül található, ami lehetővé teszi egy mozdulattal levenni a mellényt szükség esetén, a gyors orvosi beavatkozáshoz. A hátán mentő fogantyú található amivel a sebesült, magatehetetlen test is elhúzható. Tartozik hozzá egy kis személyes panel amin az állomány és egyéb információk tépőzár segítségével elhelyezhető.
Nekem félelmetesen kicsi, tehát ha 190 cm magas 110 kiló vagy és még kevlárt is hordasz ez nem a te mellényed lesz!
A mérete az szerintem valóságban olyan L lehet 100-104 a max amire kilehet engedni a mellkas- has kerületben, ha félmeztelen harcolsz valahol Dan-Naj környékén a Mekong Deltában, ruházat esetén a ruha rétegrend növekedésével arányosan csökken ez a méret!
Állapota használt, de jó, a terepszíne, meg a képeken jól látszik, erről többet nem is tudok leírni. Nekem mindössze 8.000 forintomba volt ezért most tovább is adom ha kell valakinek ennyiért. Személyesen Veszprém megyében (Veszprémhez közel) vagy napi szinten járok hajnalban és késő délután Balatonfüred- Soroksár Alsónémedi útvonalon ott is át tudom adni. Fontos, hogy nem rakom el, nem küldöm utánvét, simán postára sem viszem feladni! Személyes átvétel, vagy előre utalás után ami tartalmazza a termék ára+ Foxpost vagy GLS, költség akkor ezeken a csatornákon eltudom még jutattni.
Ha fent leírtakban bármi miatt nem felel meg, vagy a célba juttatás nem jó így ebben a formában kérlek ne keres. Minden értelmes kérdésre szívesen válaszolok, ha valami még felmerülne benned.

Köszönöm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146536587

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn