Szinte új! Harmadáron! 27"-s Head Radical felnőtt teniszütő tenisz ütő

29 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Tenisz

Márka:
Head

Eszközök:
Ütő

Nem:
Uniszex

Leírás

Mint az új!!!
Féláron!!! új akciós ára 100.000 Ft felett volt!!! Itt egy link:

Használtan is 150-200 $-ért árulják:



Eladó a fiam Head Radical Tour típusú teniszütője tokkal. Ausztriában vásároltam neki, mikor pár éve kint dolgoztam. Újszerű állapotban van, a képek magukért beszélnek!

Mérete:
Fejmérete: 690 cm2
Hossza: 685 mm (27")
Nyélmérete: 5 (4 5/8")
Húrkiosztás: 18x19

Termékleírás:
A Head cég a teniszütők terén közel 75 éves tapasztalattal rendelkezik. Ütőik évről évre fejlődnek javulnak. A Head az igazi rajongók valamint profi játékosok tapasztalata, technológia és kutatásfejlesztés eredménye. A Head teniszütők történetében legnagyobb név Andre Agassi pontosan megmutatta, hogyan lehet a Head teniszütőt a legnagyobb teljesítmény, és a legmagasabb cél elérésére érdekében felhasználni. Az ütők fejlesztése manapság is gőzerővel folytatódik. Az ütő pontossága 26% -kal javult az előző évekhez képest. A Head Radical Tour hihetetlen lehetőséget ad azok számára, akik ezt az ütőt használják. Minden részében a legnagyobb igényeket is kielégítő magas minőségű technológiát alkalmazzák, hogy maximalizálják a felhasználója megelégedettségét. Ezt a teniszütőt bárki használhatja, de legelőnyösebb azoknak, akik alapvonal játékosok, és a legnagyobb minőségre és teljesítményre számítanak. Az ütő Aeromodular tengellyel van tervezve, amely olyan sebességet képes a labdának kölcsönözni, amelyre más márkájú ütők nem képesek. Ez a kialakítás teszi utolérhetetlenné ezt az ütőt, és az általa megütött labdát.
A nyél felső részén az ütő lecsillapítja a nem pontosan középen eltalált labda által keltett drasztikus rezgéseket, abnormális visszajelzéseket. Stabil ütőt hoztak létre, kemény tapintással, felesleges súly hozzáadása nélkül.

Eladó egy szintén Head márkájú Supercombi teniszütő táska is. Az összes hirdetésem között ez is megtalálható, itt a linkje:
A kettőt együtt kedvezménnyel adom!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146651567

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn