Svájci!! Mint az új!! Féláron!! Bőr! 42-es Fretz Men téli cipő bakancs

29 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
barna, bézs

Típus:
utcai/casual

Méret:
42

Márka:
Egyéb

Leírás

Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új akciós ára 149.99 Euro volt 199.99-ről leértékelve (7. kép)!!! Itt van néhány hasonló linkje:




A fiam téli cipője (lett volna). Ausztriában vásároltam neki tavaly februárban egy szezonvégi akcióban, remélve, hogy már nem fog nőni a lába, és még hosszú ideig jó lesz neki. Nem így lett. Még akkor 2-3 alkalommal, ha volt a lábán, de az idei szezonban elővéve kiderült, hogy kicsi. Szinte új, egy karc nincs rajta. A talpát is alig sikerült összekoszolnia, nemhogy kopott lenne. Még a címke is rajta van mindkét alján. Mérete 42-es.

Termékleírás:
Fretz Men 221/171 3A M 420/2 típusú téli bakancs Gore-Tex vízálló, szélálló, lélegző membrán hőszigeteléssel.
Nagyon divatos, kényelmes, meleg, vízálló, prémium minőségű téli cipő. Kiváló minőségű kidolgozás és első osztályú anyagok jellemzik ezt a kultikus cipőt, és ideálissá teszik a magas minőségi és kényelmi követelményeket támasztó emberek számára. A valódi bőr felsőrész, a strapabíró talp és a dizájnos, meleg belső rész teszik teljessé a forma, a kényelem és a funkcionalitás összhangját. A gyönyörű barna (Cuoio/Chesnut) szín kiegészíti az összképet, és tökéletes fényponttá varázsolja a cipőt a viselőjén.

A Fretz Men által gyártott cipők ott vannak igazán otthon, ahol az ösvények véget érnek, és kezdődik a város. Mindent tartalmaz, amit egy valódi, kényelmes cipőnek tartalmaznia kell: magas, stabil szár, tartós anyagok, optimális csúszásgátló talp és természetesen precíz, nagyon kényelmes illeszkedés. A cipő stabilizálja a sarkat és bőven hagy helyet a lábujjaknak. Főbb tulajdonságai: kényelmes, vízálló, jó légáteresztő, strapabíró. A talpán Prime Grip System gumikeverék speciális mintázattal a kényelem valamint a legjobb tapadás érdekében. Hideg, esős, szeles időjárási körülmények között is kiválóan használható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146580171

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn