Pioneer PD-30 SACD Lejátszó High END !

105 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 1., 12:46
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Pioneer

Leírás

Pioneer PD-30 SACD lejátszó - ezűst
Audiofil CD-lejátszó csendes mechanikával és 10 ppm frekvenciájú órajel-generátorral. USB ről is játszik! MP3 CD - WMA
- CDA formátumokat is próbáltam!
Merev váz szerkezet, Quiet drive mechanizmus, Nagy méretű EI vasmagos transzformátor, 25 számos lejátszó memória, 192 kHz/24-bites DAC, Szabályozható fejhallgató kimenet, Digitális optikai és koax kimenetek A kategóriába tartozó többi lejátszóval ellentétben a Pioneer PD-30 modell dedikált CD hajtóművel rendelkezik. A csendes és egyetlen feladat végrehajtására specializált hajtómű pozitív hatást gyakorol az üzemi zajra és rajta keresztül a lejátszó hangjára. Rezgéselnyelő tulajdonságú acélház és alumínium előlap támogatja a precíz adatkiolvasást, ehhez járul az alaposan túlméretezett tápegység és a különösen alacsony interferencia-gerjesztésű precíziós órajel-generátoros hajtómű, valamint a 10 ppm pontosságú D/A konverter gondoskodik arról, hogy ne tudjon kialakulni a hangminőséget károsan befolyásoló dzsitter a kritikus szakaszban. Az optikai és koaxiális bemenet jóvoltából külső lejátszóként is használható a PD-30 modell, és még külső erősítőre sincs szükség a szabályozható kimenetű fejhallgató-csatlakozónak köszönhetően. Páratlan szinergia születésének lehetünk tanúi, amikor a PD-30 típusjelű SACD lejátszó amikor halljuk.
Lásd más kereskedelmi oldalon távirányító nélküli ára 155 000-Ft Ehhez képest én az állapotát is figyelembe véve földi árat kérek érte.

Személyes átvételnél teljeskörű tesztlehetőséget biztosítok! Róla készült videóval illusztrálva, mely a linkre kattintva, vagy böngészőbe másolva megtekinthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147470839

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn