Philips MCD708 Toroid trafós minőségi mini hifi távjával Kis hibával

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
mini hifi

Márka:
Philips

Leírás

Philips MCD708 Toroid trafós minőségi mini hifitávjával eladó! Kis hibája, hogy a CD ajtó nem nyílik, de benne levő lemezt lejátssza hibátlanul. Hozzáértőnek ajánlom elsősorban. A CD helyettesítést ajándék Bluetooth streaming-al egyenlítem ki annak, akinek elegendő a Spotify-You-Tube- Telefon memóriából zene lejátszás. Gyári távjáról minden funkció jól működik! 2x AUX RCA Bemenete van. Aktív Subwoofer kimenet is van!4 Ohm-16 Ohm-ig hangfal kimenet. Vannak méretben hozzá illő hangfalaim 15 000-Ft tól. Magnat JVC Dual Onkyo 40 000 Philips MCD 716 Orgona lakozott Yamaha EX810 Orgona lakozott hangfalakkal rendelkezem. Hibája végett kb fél áron adom! Sptifyt hallgatom én is, és nincs az a zene amit ne lehetne ingyen meghallgatni! Telefon És a Bluetooth adapter párosítása után , minden hang amit lejátszunk , hallgatható.

Specifikáció:
DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) és Picture CD lejátszása A Philips lejátszó a piacon kapható legtöbb DVD- és CD-lemezzel kompatibilis. DVD, DivX, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) és Picture CD mindegyik lejátszható a lejátszón. Az SVCD a Super Videocd rövidítése. Az SVCD minősége sokkal jobb, mint a VCD, különösen sokkal élesebb a kép, mint a VCD a nagyobb felbontás miatt. A DivX támogatással élvezheti a DivX kódolású videókat. A DivX médiaformátum egy MPEG4-alapú videotömörítési technológia, amely lehetővé teszi nagy fájlok, például filmek, előzetesek és zenei videók mentését olyan adathordozókra, mint a CD-R/RW és írható DVD-lemezek.12 bites/108 MHz-es videofeldolgozás az éles és természetes képekért.
Személyes átvételnél teljeskörű tesztlehetőséget biztosítok! Róla készült videóval illusztrálva, mely a linkre kattintva, vagy böngészőbe másolva megtekinthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145645041

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn