Pál Erzsébet A szeretet energiája

4 800

Ft

Feladás dátuma:

máj 11., 19:21

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Ezotéria

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Pál Erzsébet A szeretet energiája
A könyv szép állapotban van, első lapján beírással.
Tartalmából:
Mit jelent ez a furcsa idegen szó?
REI = univerzális, egyetemes Ki = életerő, energia
Reiki = univerzális életenergia
Alapítója: dr. Mikao Usui japán professzor.
A módszer teljes neve: Reiki Usui Shiki Ryoho, az univerzális életenergia közvetítés Usui-féle módszere.
A Reiki egy önálló rendszer, mely a harmóniát keresi az emberben (testi-lelki-tudati szinten), az emberi kapcsolatokban (társadalmi szinten is), az ember és a természet között (természetes életmód, környezetvédelem). Az anyag, az energia és az információ hármas egysége elválaszthatatlan egymástól. A Reikit azonosíthatjuk az egyetemes szeretet erejével is. Alapgondolata, a szeretetteljes közeledés és segítőkészség. A felsőbb törvényeknek megfelelően az történik, ami mindenki számára a legmegfelelőbb.
A Reiki elsajátításához nem szükséges előképzettség. A Reikit un. beavatási eljárás során sajátíthatjuk el, egy-két napos tanfolyam keretén belül. A Reiki nem vallás, hanem a szellemi fejlődés egyik útja, mely önmagunk mélyebb megismerésére irányul, s ezáltal az emberiség szellemi szintjének növelésére szolgál. Filozófiai alapja az, hogy ne kívülről várjunk segítséget, hanem mi magunk változtassunk önmagunkon ahhoz, hogy megváltozzanak kapcsolataink, és ez által változzon a környezetünk is." Feltétele, hogy a jelölt hajlandó legyen pozitív irányba változtatni eddigi életén, és ha kell, a változásért áldozatot is hozni. A Reiki pozitív példaadás, mely belülről fakad. Kapcsolódik minden olyan törekvéshez, amely a test-lélek egységét és harmóniáját szolgálja. Segít a fizikai, érzelmi és mentális problémákon az embereknek, az állatoknak és a növényeknek is.
A test önmagában nem beteg, mindig a lélek állapotát tükrözi, figyelmeztetve hol és mikor tértünk el a gondolati, érzelmi működésünkben a harmonikus állapottól.
Az energia saját intelligenciával" rendelkezik, mindig automatikusan oda áramlik, ahol arra a kezelt személynek szüksége van, így kizárja a hibákat. Mindenki számára elérhető és alkalmazható eszköz, önsegítő módszer. Megtapasztalható hatásaival tanít és segít az életminőség javításában.
Várpalotán vagy Veszprémben előre egyeztetett időpontban átvehető, vagy Foxpost csomagküldése megoldható. (Csomagküldés esetén a szállítási költség a vevőt terheli.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147696265

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn