Mint az új!!! Féláron!!! Vibroshaper vibrációs tréner vibromasszázs

36 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára 199.99 Euro volt!!! Itt van pár link:



A család nőtagjainak vásároltam ezt az alakformáló vibrációt gépet két éve karácsonyra Ausztriában, mikor kint dolgoztam. Mint minden csoda, ez is három napig tartott, majd az ágy alatti tárolódobozban kötött ki. Inkább eladom, mint hogy ott porosodjon tovább.
Beállítható az intenzitás, az idő. De többféle előre programozott edzést is tudunk választani. Hogy mindezekért ne kelljen lehajolni a távkapcsoló lehet a segítségünkre. Csakúgy mint ahhoz, hogyha edzés közben akarunk a paramétereken változtatni, van meg szeretnénk állítani a gépet. "Rázás" közben a gumihevederek segítségével a karunkat is tudjuk erősíteni.
Használatáról itt egy videó:

Termékleírás:
A Vibroshaper fitneszgépekkel úgy formálhatod tested minden izomcsoportját, hogy akár meg sem kell mozdulnod. Mégis a jobb és célzottabb eredményekért ajánlatos felvenni különböző pozíciókat, így maximálisan ki tudod használni a vibrációs eszköz előnyeit.
Zsírégető, alakformáló, erősítő hatását úgy érheted el, hogy a vibrotréner kibillent az egyensúlyi pontodból az erős vagy enyhe vibráló, masszírozó hatásnak köszönhetően. Ahhoz, hogy az egyensúly ismét létre jöjjön a test fő izmainak együtt kell dolgozni. Ez intenzív izommunkát igényel, ennek köszönhetően hatékonyan égeti el a szervezet a felesleges zsírt, a vibráció formálja az alakot, a masszázs pedig ellazít.
A 99 edzésszintnek köszönhetően a Vibro Shaper az az új
edzőeszköz, amelyet mindenki, fiatal és idős, kezdő vagy haladó kiváló hatásfokkal, nagy megelégedettséggel használhat. Kiválaszthatja, hogy a könnyű sétát vagy a megerőltetőbb futást szeretné imitálni. A Vibro Shaper alkalmas az egész család számára!
Mivel jelentős mértékű izomstimulációt gerjeszt,
testének minden izma úgy reagál, mintha edzené.
A Vibro Shaperrel teljes test edzést végezhet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146457937

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn