Mint az új!! Féláron!! Delphin L-XL 42-45-ös búvár uszony búváruszony

15 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Szinte új!!!
Made in Italy!!! olasz gyártmány!!!
Féláron!!! új ára 89.99 Euro volt!!! Itt van néhány hasonló linkje:



Eladó két pár (a fiam és az én) L-XL 42-45-ös méretű Delphin márkájú Pro Light típusú búváruszonyunk. Olaszországi nyaralásunk során vásároltam magunknak egy-egy neoprén cipő társaságában. Ez utóbbit később elhordta ő vitorlázáskor, én pedig tengerparti strandolásra használom. Az uszonyok megmaradtak szinte új állapotban. Csak egyet fényképeztem le, mert a másik ugyanilyen állapotú.
Az ár egy párra vonatkozik, a kettőt együtt kedvezményesen adom!

Termékleírás
Delphin Pro Light búváruszony kifinomult bordázott modell. 2 különböző tulajdonságú anyagból készült. Erős polipropilén a váz és puha elasztomerek (termoplasztikus gumi) a cipőn, a pántoknál és az uszony részen. Az eredmény egy rendkívül könnyű és kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkező uszony, amely meglepően rugalmas és kiváló hajtóerővel rendelkezik.
Az uszony nagyon könnyen kormányozható a két oldalsó stabilizátornak és a kiemelkedésnek köszönhetően a bordalapát végén.
Az él a cipő felett kezdődik, ami azt jelenti, hogy a használható területe körülbelül 20%-kal nagyobb, mint egy azonos hosszúságú normál uszonyé. A lábrész a számítógépes tervezés eredménye, rendkívül kényelmes és optimális erőátvitelt biztosít a lábtól az uszony végéig.
Könnyűségének, az anyagok tökéletes keverékének és az innovatív dizájnnak köszönhetően a Delphin Pro Light nagy sebességet biztosít viszonylag kis erőfeszítéssel. Kezdők és profi búvárok számára egyaránt alkalmas, nagyon népszerű a búvároktatók és a műszaki búvárok körében egyaránt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146470127

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn