Made in USA! Újszerű! 35 kg-os Columbia medence homokszűrő vízforgató

69 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 19., 10:56
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Újszerű

Márka:
Egyéb
Típus:
Kiegészítők

Leírás

Újszerű!!!
Made in USA!!! amerikai gyártmányú!!!
Columbia medence tisztító homok szűrő, 8.4 m3/órás vízforgató szivattyúval!!!

Ha megunta a papírszűrő napi tisztogatását, a víz agyonvegyszerezését, és mégse kellően tiszta a medence vize, akkor Önnek is egy homokszűrőre van szüksége!
Nagy teljesítményű homokszűrő berendezés, akár 40.000 liter vízmennyiségű medencékhez.
Újszerű állapotban van, a képek magukért beszélnek! Minden szezon végén az utolsó pocikájáig szétszedtem, minden csúszó és tömítő alkatrészt bekentem szilikonzsírral. Ezt most is megtettem, csak homok kell bele, és indítható is.

Amerikai gyártmányú homokszűrő, 35 kg 0.4-0.8 mm szemcseméretű homok való bele. 4.500 Ft egy töltet, melyet szezon végén a medence leeresztésekor nagy mennyiségű vízzel vissza lehet mosatni, és így a következő évben ismét használható.

3 állású váltószeleppel van ellátva (5. képen látható a három pozíció). A nyomásmérő segítségével pontosan észlelhetjük a szennyeződés mértékét (4. kép). 80-100 kPa nyomásnál a váltószelepet középső helyzetbe állítva, a vízáram irányát megfordítjuk, a homokot átmosatjuk, és a szennyes vizet a leengedő csonkon keresztül távozni hagyjuk. Majd eredeti állásában újra kezdhetjük a szűrést. A homokot szezon végén a medence leeresztésekor nagy mennyiségű vízzel vissza lehet mosatni, és így a következő évben ismét használható. Egy töltetet így több szezonon keresztül is használhatunk, én az őszi leeresztéskor a teljes vízmennyiséget nem leürítő, hanem átmosató állásban juttattam a gyepre, a homok kristálytiszta lesz.
A homok szűrő egészét érdemes minden szezon végén elemeire szedni, minden tömítést, csúszó és/vagy gumi alkatrész, szigetelést bekenni szilikonzsírral (ezzel a módszerrel megsokszorozhatjuk az élettartamát!), ezt most is megtettem, csak homokot bele, összedugni, és el kell indítani!

Technikai adatok:
8.400 l/h keringetési teljesítmény
3 utas váltószelep
220-240 V
35 kg homok, ajánlott szemcseméret: 0.4 - 0.8 mm

Van sok más medencével kapcsolatos termékem, solar és elektromos medence fűtés, takaró fólia, földfelszíni és süllyesztett medence létra, papír és homokszűrő, sóbontó, Hayward katica, Intex és Zodiac és medencefenék tisztító, szkimmer, szerelvények, alkatrészek, stb... érdemes egy percet szentelni rájuk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147182629

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn