Ladislav Švihran: Hallgatag barátaink

1 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 14:22

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Ladislav Švihran, több sikeres szlovák ismeretterjesztő könyv szerzője különösen nagy tetszést aratott az olvasók körében Nenápadní spoločníci Hallgatag barátaink című művével. Ennek magyar fordítása a könyv.

Kik is hát ezek a hallgatag az eredeti mű címében észrevétlennek nevezett barátaink? A könyvet fellapozva rögtön kitűnik, hogy nemcsak észrevétlen, hanem egyben nélkülözhetetlen társainkról van szó. Mert ki is tudná ma elképzelni az életét izzólámpa, óra, telefon nélkül? És így sorolhatnánk tovább azokat a bennünket körülvevő fontos tárgyakat, berendezéseket, amelyeknek kényelmünket, sőt mint a villámhárító esetében a biztonságunkat köszönhetjük. Az izzólámpa, az óra, a telefon, sőt még a kerékpár története is többé-kevésbé ismeretes az olvasók előtt, de vajon ki tudná kapásból megmondani, mióta használnak porszívót, hűtő-, azaz pontosabban jégszekrényt, s hogyan működött a régi rómaiak liftje, és mikor szerkesztették az első mosógépet? A szerző nagyszerű pszichológiai érzékkel válogatta össze az igazán érdeklődésre számot tartó témákat. A könyv huszonöt fejezete egy-egy pontos, izgalmas tanulmány. A szerző az adott témákat végig kíséri a kezdetektől egészen napjainkig.
A Hallgatag barátaink nemcsak tanulságos, hasznos ismereteket tartalmazó könyv, hanem egyben gondolkodásra késztető mű is. Hozzájárul ahhoz, hogy fiatalok, idősek egyaránt jobban megbecsüljék, kíméljék a környezetükben levő eszközöket, berendezéseket, tárgyakat, amelyek évszázados, sőt gyakran évezredes fejlődés eredményeképpen nyerték el ma ismert alakjukat.
Tartalomjegyzék a fotókon.
Méret: 17,5 x 24,5 cm; 303 oldal; 0,8 kg

Postázás -kizárólag MPL csomagban- a vevő költségére megoldható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147385984

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn