Kutyakönyvtár Annamarie Kolbe Anneliese Braun - Északi kutyafajták

990

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 17:59

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Hobbi, szabadidő

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A Kutyakönyvtár Annamarie Kolbe Anneliese Braun - Északi kutyafajták című könyve a képeken látható, beírásoktól, aláhúzástól mentes, szép állapotban van.
Tartalmából:
Szibériai husky, alaszkai malamut, grönlandi kutya, szamojéd, kanadai eszkimókutya, akita inu, elghund, karéliai medvekutya, norrbotten spicc, lundehund, finn spicc, lappkutya, lajka, izlandi kutya, vastagöta spicc, norvég buhund.
Hazájuk kemény klimatikus viszonyai és az általuk végzett munka szorításában az északi kutyáknak különleges tulajdonságai fejlődtek ki. Külsejük pompás; arktikus körülmények elviselésére alkalmas szőrzettel és erőteljes felépítésű testtel büszkélkedhetnek, rendkívüli természetük fáradhatatlan munkaszeretetben, feltétlen hűségben és csodálatra méltó kitartásban tánik ki. A gyakran hangoztatott véleménnyel ellentétben, hogy a szánhúzás állatkínzás és nálunk luxus, megtudjuk ebből a könyvből, hogy az itteni tenyésztésnek az a célja, hogy az északi kutyák különleges tulajdonságai fennmaradjanak; ha semmibe vennénk ezeknek az északi kutyáknak a belső indíttatású vonzódását az aktív élethez és eredendő buzgóságukat, akkor ezek az értékes tulajdonságok elsatnyulnának.
Annamarie Kolbe, többek között északi kutyafajták bírája, megvilágítja ezeknek a fajtáknak a kulturális és történeti hátterét, és amellett beavat a jelenlegi létjogosultságába, második hazájukban, Közép-Európában. Anneliese Braun alaposan megismertet saját, hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataival a szánhúzóversenyeken, az alapvető tudnivalókkal az alapkiképzésnél és a lelkesítő sport tréningjeinél.

Várpalotán vagy Veszprémben előre egyeztetett időpontban átvehető, vagy Foxpost csomagküldése megoldható. (Csomagküldés esetén a szállítási költség a vevőt terheli.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147944811

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn