Korom Gábor - Neked ugatok! és Még mindig neked ugatok!

22 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 22., 20:08

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Hobbi, szabadidő

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Korom Gábor - Neked ugatok! és Még mindig neked ugatok!

Korom Gábor 2 nagy sikerű könyvét kínálom eladásra csomagban. A könyvek szép állapotban vannak.
Tartalmukból:
Neked ugatok!
Együttélni kutyánkkal sokféleképpen lehet. Kerülve sétákon a többi kutyát, rettegve hazaérkezésünk előtt, hogy mi vár ránk otthon, stb., de lehet úgyis, hogy az együtt töltött idő kétszeres kikapcsolódást, feltöltődést, nyugalmat ad. A nagyvárosi élet körülményei jelentős terheket rónak a kutyákra. Mit tehetek én, a gazda azért, hogy kutyám megtalálja a helyét, egészségesen élhessen? Hogyan tudom megérteni igényeit, jelzéseit, az ő nyelvét? Ezeket és még számos égető problémát vizsgál a Neked ugatok! című könyv, mindezt könnyen érthető, kérdés-válasz formában. A szerző, Korom Gábor igyekszik felrázni a kutyatartókat, ráébreszteni őket a kutyák iránti felelősségükre. A Népszigeti Kutyasuli vezetőjének könyve még a tapasztalt kutyatartóknak is sok segítséget adhat. A könyv egyben az első olyan kiadvány, mely a kutyaiskolán kidolgozott Tükör módszer alapján íródott.
Még mindig neked ugatok!
Immár a Neked ugatok! kötet negyedik kiadását tarthatja kezében az olvasó. A szerző, Korom Gábor, hosszú utat járt be. Egykori sportkutyásként csapatai fényes trófeákat gyűjtöttek, aztán nagyot fordult vele a világ. Megalapította a Tükör módszert, és azóta is változatlan hévvel kutatja az ember és a kutya kapcsolatának titkait, kidolgozza azokat a technikákat, amelyek a mindennapokban is könnyen alkalmazhatók, és általuk harmonikusabbá tehetjük viszonyunkat a kutyánkkal. Nekünk szól ez a könyv, azoknak a gazdáknak, akik többet várunk magunktól az etető, simogató, sétáltató személyzet szerepénél. Nekünk, akik szeretnénk megérteni mit miért csinál kutyánk, hogy egyszer és mindenkorra felhagyjunk szófogadatlan ebünk kergetésével a parkokban, hogy végképp búcsút mondjunk a póráz végén való vonszolásunknak vagy a romokban álló lakás folytonos takarításának.

Várpalotán vagy Veszprémben előre egyeztetett időpontban átvehető, vagy Foxpost csomagküldése megoldható. (Csomagküldés esetén a szállítási költség a vevőt terheli.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147947499

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn