Kézitáska Válltáska acélhuzalos Biztonsági táska, lopásgátló táska

20 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
válltáska, kézitáska, oldaltáska
Márka:
Egyéb

Leírás

Kézitáska Válltáska acélhuzalos Biztonsági táska, lopásgátló táska
Zárható biztonsági kapocs A kampó kioldódik, így a táskáját egy biztonságos rögzítéshez rögzítheti. Az intelligens horog speciális forgómechanizmussal rendelkezik, amely ténylegesen rögzíti a horgot, megnehezítve a táskarabló számára a könnyű menekülést.
Carrysafe Slashguard hevederek Rugalmas, könnyű, rozsdamentes acél huzal van beépítve az állítható Carrysafe hevederekbe, így láthatatlan a szem számára, ugyanakkor nagyon hatékonyan megakadályozza, hogy a táskavágók áthasadjanak és elszaladjanak a felszereléssel.
Exomesh Slashguard A táskavágók gyakran szeretik megcélozni a táskák külső szövetpaneleit (elülső, alsó vagy oldalsó), amelyek miatt az értékek kiesnek a tenyerükbe. A Pacsafe könnyű vágásvédői a táska leggyakrabban sérülékeny részeibe vannak beépítve (és el vannak rejtve), így megóvják felszerelését a gyors lopástól. A Pacsafe új exomesh védelme kiterjeszti a táska teljes hosszát, így megvédi felszerelését az opportunista lopástól, vagy ha szállítószalag vagy csomagtartó elakad.
RFID-biztos blokkoló zsebek és anyagok A legtöbb útlevél, hitelkártya és személyi igazolvány már tartalmaz RFID mikrochipet. Ez a chip tartalmazza az összes személyes, érzékeny adatát. A személyazonosság-tolvajok akár 10 láb távolságból is hozzáférhetnek ezekhez az információkhoz egy RFID-olvasó segítségével. A Pacsafe díjnyertes Rfidsafe blokkolóanyaga megakadályozza, hogy adatai rossz kezekbe kerüljenek, mivel gyakorlatilag minden 10 MHz és 3 GHz közötti átvitelt blokkol, ami lefedi az e-útlevelekben, hitelkártyákban/intelligens kártyákban és kulcskártyákban használt rádiófrekvenciát.
Intelligens cipzáros biztonság A cipzárlehúzók diszkrét biztonsági kampókra rögzíthetők, vagy egy biztonságos fül alá és áthelyezhetők, hogy megakadályozzák, hogy zsebtolvajok nyúljanak a táskájába
Forgassa és zárja a biztonsági kampókat Ezek a kis okoseszközök rengeteg intelligenciát tartalmaznak. A horog kioldódik, így a táskáját biztonságos rögzítéshez rögzítheti. Sőt, az intelligens horog speciális forgómechanizmussal rendelkezik, amely ténylegesen rögzíti a horgot, megnehezítve a táskarabló számára a könnyű menekülést.
Cipzáras fő- és első rekesz kártyák, telefon és útlevél elrendezésével
Párnázott rendszer az elektronikához
Állítható pántok
Párnázott fogantyú
Kulcs/pénztárca D-gyűrű
YKK cipzárak
Párnázott ipad mini kompatibilis tok
Állítható vállpánt
Toll tartó. Meret
23 cm x 17 cm x 7, 5 cm

ha biztonságban akarod tartani az értékei stand fesztivál buli

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146161755

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn