Kégl Tamás Ha az elefántnak talpfekélye van ( dedikált)

5 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 27., 09:22

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Próza

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A könyv megkímélt, nagyon szép állapotban van. A szerző által dedikált kiadvány.

Szíves ajánlás az olvasóközönségnek
Ez a könyv szerves folytatása az előző Ha az elefántnak szorulása van könyvnek, de mégis más. Sokkal líraibb ábrázolások, komoly mélyenszántó gondolatok, humoros és szomorú történetek váltogatják egymást. Az ember olvasás közben szinte beleéli magát, mintha vele történt volna minden. Együtt éljük át a csimpánzkölyök Móka kalandjait, sikertelen ellopását, majd utazását új lakóhelyére. Együtt izgulunk a szerelmespár sorsáért azt követően, hogy a politika kegyetlensége búcsú nélkül választotta szét őket. Tiszteljük, becsüljük a szerzőt gyógyító orvosnőt, ápolónőt. Jót mulatunk a Szent Antalnak juttatott nem kevés forintokon. Barangolhatunk a Sárrét csodálatos vidékén, szinte halljuk a táj varázsából fakadó csendet, és közben titkokat ismerhetünk meg az állatvilágról, különösen a szerző új kedvenceiről, a madarakról.
Úgy érzem, a könyv olvasása közben mindenki talál magának különösen tetsző elbeszélést, és jót szórakozik a vidám versikéken. Jó szívvel ajánlom a Kedves Olvasó figyelmébe a jó tollú állatorvos, Dr. Kégl Tamás újabb könyvét.
Szíves ajánlás ifjú állatorvosoknak
Az útkereső ifjú állatorvos-nemzedék figyelmébe ajánlom e könyvet. Kégl doktor csokorba szedett írásaival, a környező világunk iránti széles körű érdeklődésével példaként állítható a pályakezdő kollégák elé. Mint külsős szakember az új állatorvos-generáció képzésében elismerést vívott ki magának oktatói, kutatói munkájával. Írásaiból mégsem ez, hanem inkább a gyakorló állatorvos kivételes emberismerete tükröződik. Második kötetét a szakmai gyakorlata során szerzett élményei mellett életrajzi ihletésű elbeszélések, az általa megélt évek korrajzai is gazdagítják Írásait a jól érezhető érzelmi töltés mellett áthatja a derű, amely még inkább maradandó olvasmány-élménnyé teszi az újabb könyvet, amelyet Dr. Szabó Béla kollégánk illusztrált színvonalasan és találóan. A történetek elé készített rajzai ugyanis nemcsak ékesítik, hanem hangulatosan be is vezetik azokat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147379979

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn