Kavitációs zsírbontás otthon

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Alkalmazás:
Egyéb

Állapot:
alig használt

Típus:
elektromos

Leírás

Kavitációs zsírbontás szalonban vagy otthon? Inkább otthon, hiszen egy kezelés árán megvásárolhatod a számtalan alkalommal és az otthonodban bármikor használható készüléket!
A kavitációs zsírbontó kezelés lényege a helyi zsírbontás speciális, fókuszált ultrahanggal. A kavitációs zsírbontó kezelést nem befolyásolja a diéta, ellenben a felszabaduló zsír nyirokutakon történő távozását bőséges folyadék fogyasztással lehet és kell is segíteni.
A kavitációs zsírbontás számos előnnyel rendelkezik véglegesen megszabadít a makacs zsírpárnáktól, ráadásul célzottan az általad problémásnak tartott területeken.
A Velform Contour Sonic professionális gép alkalmas a has, a csípő, a comb, a karok és a fenék problémás területeinek kezelésre, zsírbontásra.
- Innovatív kezelés ultrahanggal
- High-tech ultrahangos technológia
- Masszázs funkció
- Infravörös fény beleértve az időzítőt is
- egyszerű, fájdalommentes alkalmazás
- 100% ártalmatlan
A sport már nem szükséges ahhoz, hogy olyan álomfigurát szerezzünk (mint a hollywoodi sztárok) anélkül, hogy a kozmetikai sebészhez kés alá mennénk. Elég egy ultrahangos kavitációs masszírozó a kilók leadásához.
A modern technológia alapjára épülő kavitációs kezelés, az ultrahang, az infravörös fény és a masszázs kombinációja révén lapos has, formás fenék, karcsú felkar és comb érhető el. A Velform Contour Sonic pro megolvasztja a mélyen raktározott zsírokat a problémás területeken. A bőr feszessé válik.
A szövetet 20 kHz-nél nagyobb frekvenciájú rezgésekkel masszírozzák. Az ultrahangot az emberek nem hallják, és ártalmatlan az egészségre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146633044

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn