Hydrosana méregtelenítő lábfürdő Hydro Sana

27 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 15:04
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Gyógyászati segédeszközök

Leírás

Féláron!!!
Édesapám hagyatékából való, Hévízen vette magának, még a számlája is megvan, új ára 55.990 Ft volt. Az egyik elektródja használt, a másik még új. Különböző típusok, különböző áron kaphatók hozzá. Itt van néhány link:


Kérésre a Használati utasítását szívesen átküldöm e-mailben is, hogy olvasható legyen.
Nem az ára érdekel, hanem az, hogy valaki még jó hasznát vegye, gyógyuljon tőle.

A Hydrosana tisztító és méregtelenítő rendszer percenként 0.1 billió negatív iont áramoltat a vízben. Ezek a negatív ionok közvetlenül felszívódnak a testbe a lábfej bőrrétegén keresztül.
A negatív töltésű ionok elektronokat szállítanak az oxidált sejtek felé, deoxidálják őket. Ezzel megelőzik ezen sejtek újabb oxidálását, illetve fokozzák a sejtek ellenálló képességét.
Kivonják a lerakódott salakanyagokat és mérgeket a testből a pórusokon keresztül a vízbe, amelyek aztán elszíneződést okoznak. A víz színének erősségéből és a szennyező anyagok koncentrációjából meghatározható, hogy mely testrészekből származnak a mérgek, illetve a salakanyagok nagy része.
A negatív ionok tehát megtisztítják a testet, ellenállnak az oxidációs folyamatoknak, eltüntetik a szabad gyököket és egyensúlyba hozzák a vegetatív idegrendszert. Így számos betegségtől tudják megóvni a testet vagy csillapítják a meglevő betegségek tüneteit.
A Hydrosana Detox a szervezet belső egyensúlyát állítja vissza.
Folyamatos használat esetén kényelmes és pihentető módot biztosít arra, hogy megszabaduljunk a hosszú időn át lerakódott mérgektől, salakanyagoktól, és rendszeresen feltölthessük szervezetünket energiával.
A kezelés után erősödik az immunrendszer, nyugodtabbá válik az idegrendszer.
Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érzékelhető eredményt hoz.
Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májnagyobbodás, diabétesz, rák) már egyhavi kezelés kúrával jelentősen javítható a betegek állapota, ami a laborleletekben pontosan nyomon követhető. A csakis vörös vértestekkel kapcsolatban lépő negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni. Helyreállítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdőre, csökkentik az allergiás folyamatokat. Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35%-kal képesek hígítani a vért, és jelentős a szerepük az agyvérzés megelőzésében.
A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat. A kezelés nem ösztönzi szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok vagy a beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására. Így nem kell attól félni, hogy a kezelés megfoszt a létfontosságú vitaminoktól és ásványi anyagoktól
A berendezés egy lábfürdőhöz hasonlít, azzal a különbséggel, hogy a tartályba egy elektródát merítünk el, amely igen alacsony áramerősségű egyenáramot termel. Ennek hatására elektrolízis kezdődik, a salakanyagok pedig talpunk mintegy 2000 pórusán át távoznak szervezetünkből a lábfürdő irányába.
A kezdetben tiszta víz először világos sárga lesz, majd annak függvényében, hogy a kezelt egyén szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal, egyre sötétedik, akár rozsdabarnává válik.
Heti kétszer 30 perc elegendő ahhoz, hogy a szervezetünkből távozzanak a mérgek és salakanyagok.
Méregtelenítés után az egyensúlyba került sejtek a leghatékonyabban fognak működni, kivonják a tápanyagokat és eltávolítják a nem kívánt méreganyagokat.

Nem kell mást tennie, hogy helyreállítsa szervezete belső
egyensúlyát, mint egy kellemes, fájdalommentes, lábfürdőt vennie kúraszerűen.
Méregtelenítsen 30 perc pihenéssel!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147317605

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn