Gyerek túra háti hordozó hoco austria

20 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 29., 07:48

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Méret:
max 20 kg

Típus:
Háti hordozó

Leírás

gyerekhordozó oldalsó hálós anyagának és a Lite Air tartó rendszernek köszönhetően maximális szellőzést biztosít. A hordozó nagyon kényelmes és könnyű egyszerre.
Kényelmes használat
A hordozót úgy tervezték, hogy magas szintű kényelmet és biztonságot nyújtson mind a hordozó személy, mind a baba számára. Mindez megmutatkozik a konstrukcióban és a benne alkalmazott megoldásokban egyaránt.
Állítható
A széles körű beállítási lehetőség lehetővé teszi, hogy a hordozó tökéletesen igazodjon a gyermek és a szülő igényeihez. Ez a megoldás kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a használatát túra közben.
Könnyű összeszerelés
Egyszerű összeszerelésének köszönhetően gyors össze lehet csukni és kinyitni. Nincs szükség szakértelemre vagy speciális szerszámokra, ezáltal bármikor elkezdheted használni, vagy elrakhatod.
Egyszerű használat
Az alkalmazott megoldások és a praktikus kialakítás egyszerűen használhatóvá teszik a modellt. Az egyszerű beállítás, a biztonsági és zárrendszerek használata nagyon könnyű. Minden kirándulás kényelmes és biztonságos lesz vele.
Szellőzés
A speciálisan kifejlesztett szellőzőrendszer lehetővé teszi, hogy a levegő szabadon keringjen a hordozóban. Ennek köszönhetően a nedvesség gyorsan elpárolog, megakadályozva a penész és a baktériumok megtelepedését a belsejében. Ez növeli a hordozó kényelmét és higiéniáját.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147418958

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn