Gardena 3500/4E kerti, medence automata szivattyú alkatrészek

3 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 9., 01:10
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Gardena
Típus:
öntözés

Leírás

!!! Figyelem !!!! A hirdetésben alkatrészek szerepelnek, nem a komplett készülék

A készülék eredeti ára 101,387 Ft (2024-05-01 )

Gardena Jet 3500/4E automata szivattyú garantáltan hibátlan alkatrészek, ha szükséged van valamire, érdeklődj üzenetben vagy telefonon, árak 3,990 Ft-tól, a már hiányzó alkatrészek, tartozékok a hirdetés végén vannak felsorolva

Burkolat
Jet rendszer
Motor
Automata kapcsoló
Szivattyúház
Készülékház
Szintjelző
Ventilátor
Stb.

Gardena Jet 3500/4E modell a kényelmes, egyszerű vízellátáshoz
Háztartási automata szivattyúval pénzt takaríthat meg és védi környezetét. Használja fel az ingyenes eső- vagy kútvizet a kert öntözéséhez, vécéöblítéshez, a mosógép üzemeltetéséhez a házban. A robusztus háztartási automata szivattyú beépített elektronikus nyomáskapcsolója vízvétel esetén automatikusan be, majd utána újra kikapcsolja a szivattyút.
A kompakt Gardena Classic 3500/4E háztartási automata szivattyú 800 W névleges teljesítménnyel, maximum 3500 l/h szállítási teljesítménnyel és 4,0 bar maximális nyomással mobil és fix használatra egyaránt kiválóan alkalmas, ahol csak szükség van rá. Használata egyszerű, problémamentes és kényelmes. Ergonomikus hordozó fogantyújával könnyen szállítható, egy gombbal működésbe hozható és máris használhatja a funkciókat. Ez a gyors, egyszerű üzemeltetés az innovatív beépített ellenőrző szelepnek köszönhető, ami a gyors felszívást garantálja.
Még egy másik tulajdonsága is fokozza a kényelmet. Az innovatív, beépített kis vízmennyiség program akkor is problémamentes működést biztosít, amikor kis szállítási vízmennyiségre van szükség, például modern mosógépekhez vagy csepegtető öntözéshez.
Ez a szivattyú hibadiagnosztikai rendszerrel is fel van szerelve. Ezáltal a legkisebb meghibásodást is például egy csepegő csapból eredően, vagy szivárgó WC-tartály miatt, vagy a szívó oldal problémáit egyértelműen kijelzi. Különböző időközökben felvillanó LED fények jelzik a különféle problémát. A hiba azonosításával, azonnal a hiba forrásánál lehet elhárítani. A szárazüzem elleni védelem megakadályozza a szivattyú károsodását, ha a szállítandó közeg kimarad. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készült. A túlmelegedés ellen védett, karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor sugárszivattyú-rendszere azonnal hatékonyan szivattyúzza a vizet az igényelt helyre. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését üzembe helyezés előtt. A gumitalpak stabilitást, valamint zaj- és rezgéscsillapított működést biztosítanak. Nagy térfogatú, finomhálós szűrő került beépítésre a háztartási automata szivattyúba a szennyeződés és homok elleni védelem érdekében.
Gyakorlatilag külső előszűrőre nincs szükség. Fagyveszély esetén a háztartási automata a vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető.

Műszaki adatok:

Cikkszám: 1757-20
EAN-kód: 4078500004527
Teljesítmény: 800 W
Max. szállított vízmennyiség: 3500 l/óra
Max nyomás: 4 bar
Max. önfelszívás: 7 m
Max. szállítási magasság: 40 m
Hajtómű: Sugár
Súly: 8.3 kg
Kábel hossza: 1.5 m
Tápkábel típusa: H07 Rnf
Elektromos védelmi osztály: IP X4

Hiányzó/hibás alkatrészek és kiegészítők:
- Szivattyúház (repedt)
- Szűrőfedél+tömítés

Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok.

Megtekinthető és átvehető személyesen Veszprémben 3,990 Ft-tól
vagy előreutalás esetén szállítás Foxpost csomagautomatába 3,990 + 1,899 Ft-tól
vagy Jófogás háztól-házig szolgáltatással utánvéttel 3,990 + 3,390 Ft-tól
biztosított, nyomon követett küldeményként 1 napos kiszállítással az ország egész területére

Az ár sajnos nem alkuképes és beszámítás, csere sem aktuális.

Szállítás Foxpost csomagautomatába előleg vagy teljes vételár előreutalása esetén lehetséges, mert ha a címzett nem veszi át a csomagot, a Foxpost dupla szállítási költséget számít fel

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147637690

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn