Feminique elektromos szőrtelenítő, epilátor, szőrkiemelő

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
egyéb

Leírás

Feminique szőreltávolító egység és csipesz a végleges szőrtelenítő minden szőrtípushoz.
Ellentétben a lézeres és villanófényes technológiákkal az elektromos impulzusos eljárás bármilyen szőrtípushoz, világos és sötét bőr esetén is egyaránt alkalmazható!!!
Jellemzők: A mikroáramot hasznosító forradalmi szőrtelenítő készülék megsemmisíti a szőrtüszőt és a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újranövekedést. A mikroáram lúgosra változtatja a szőrtüsző PH értékét, melyek a szőr növekedéséért felelősek. Ez a folyamat a kezelés után is lassan tovább folytatódik!
A speciális csipesz segítségével kezelés után gyorsan és könnyen megszabadulhat a nem kívánatos szőrszálaktól. A rendszeres kezelések eredményeképpen a kezelt szőrtüszők elhalnak, így a kezelések tartós eredményt hoznak!
A kezelések mellett a szőrnövekedés teljes megszűnéséig a szokásos szőrtelenítési módszerét használhatja. Használhatja az arcon, bikini vonalon, hónaljban
Hogyan Használjuk?
A kezelés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a Használati Utasítást. Távolítson el minden smink vagy krém-maradékot bőréről és tisztítsa meg a kezelendő felületet szappannal és vízzel. Kapcsolja be az egységet. A csipesszel finoman fogja meg a szőrszálat ott, ahol találkozik a bőrrel, ekkor a kezelési ciklus automatikusan indul Tartsa a szőrszálon 5 és 30 másodperc között (tegyen egy kis mennyiségű vezető gélt a szőrszálakra). Most már eltávolíthatja szőrszálat oly módon, hogy a csipesz gombjára nagyobb nyomást gyakorolva kihúzza a szőrszálat a szőrtüszőből. A szőr gyökerének pusztulása a kezelés után is folytatódni fog egy ideig. Az eredményeken nem változtat, hogy a szőrt azonnal eltávolítja, vagy későbbre hagyja. Ha egy szőrszál különösen makacs, több vagy hosszabb kezelések válhatnak szükségessé. Mint minden szőrtelenítés után, itt is ajánlott, hogy a kezelt felületet hideg vízzel lemossa és egy enyhe, steril krémmel bekenje.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145940479

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn