Bluetooth kontroller telefonhoz, konzolhoz, PC-hez

7 490

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 10:04
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó a képeken látható, teljesen új, bluetoothos kontroller telefonhoz (android/ios), PS-hez, Xboxhoz vagy PC-hez. Kontrollerrel irányítható játékokhoz és emulátorokhoz (PS1, PS2, PSP, Nintendo Gamecube, 3DS, vagy a jó öreg SNES stb.) elengedhetetlen, emellett nagyon jól is néz ki (4 különböző színből választhatsz)! A méret 135 és 173mm között állítható, és a gombok bekapcsolt állapotban mindegyiken világítanak, ahogy az az utolsó képen látható.

Akinek kimaradtak Zelda és Mario korábbi kalandjai, vagy nem akar Switchet vásárolni csak és kizárólag a Luigi's Mansion 3 miatt, ellenben szeretne játszani az első 2 epizóddal, kipróbálná az Animal Crossingot, esetleg szívesen megnézné a PS2-es ICO-t, vagy elmerülne a PSP kínálatában, mindezt kézikonzolos körítéssel, újabb vas vásárlása nélkül, a telefonján, az - szerintem - nem tud jobban választani! Használtam PS- és Xbox-kontrollerre rögzíthető telefontartót, illetve emulátoroztam TV-re kötött mini PC-n is, de egyik sem adta azt a fajta utánozhatatlan kézikonzol-feelinget, mint ez a kontroller! Egy ideje gyakran ezzel használom még a PS4 Remote Playt is.

Ha több darabot is vásárolsz és/vagy más termékem is érdekel, akkor beszélhetünk némi alkuról! :)

Köszönöm, hogy benéztél! Kérdés esetén írj, de ha megadod a számod, akkor szívesen fel is hívlak, hogy megbeszéljük a részleteket!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147154974

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn