12"-os láncfűrész-tartozék sarokcsiszolóhoz

12 700

Ft

Feladás dátuma:

ápr 4., 13:09
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

Eladó a képen látható 12"-os láncfűrész-tartozék sarokcsiszolóhoz, elektromos láncfűrész-átalakító favágáshoz - 5/8"-11 menet Abor M10 M12 M14. A termék új.

?Biztonsági terelőlap és fogantyú? A fém terelőlemez választja el a munkarészt a fogantyútól, így elkerülhető a fűrészpor fröccsenése, és teljes védelmet nyújt a kezének kopásálló fémmel. A kényelmes fogantyú csúszásmentes és stabil kialakítású, így működés közben elkerülhető a remegés.
?Szilárd és tartós? A hidegen hengerelt acéllemezekből kovácsolt beépített konzol nagy pontosságot és egyenletes vastagságot biztosít. A 22 fogazatú, kiváló minőségű lánc kiváló keménységgel és kopásállósággal rendelkezik a gyors és sima fűrészelés érdekében.
?Nincs összeszerelés? Az elektromos fűrész összeszerelve érkezik, és használatra készen áll a sarokcsiszolóval. A láncot nem kell külön felszerelni. A fogantyú közelében található forgatógombbal a lánc megfeszítéséhez és lazításához a szorosság gyorsan beállítható a folyamat során.
?Kényelmes használat? A látható olajkancsó automatikusan folyamatosan kenőanyagot tölt a láncba, hogy csökkentse a lánc kopását. Csak nyissa ki a fedelet munka közben, és ne felejtse el szorosan letakarni az olajat leálláskor. A vastagított gumigyűrű pedig segíti a szilárdabb rögzítést a stabil teljesítmény érdekében.
?4 az 1-ben kompatibilitás? 4 adapterrel szállítjuk az M10, M12, M14 és 5/8-11 menetes orsós sarokcsiszolókhoz. Könnyen átalakíthatja a 100 mm-es 115 mm-es 125 mm-es 150 mm-es 180 mm-es sarokcsiszolót elektromos láncfűrésszé. Ideális erdőirtáshoz, fák, fa, bambusz, ágak és fa kivágásához.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146827536

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn