Új Zds QS4P.1-8 O2 búvárszivattyú 30 méteres kábellel szerelve!

210 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 29., 17:48

Leírás

Új, gyári állapotú Zds QS4P.1-8 O2 típusú búvárszivattyú, 30 méteres kábellel szerelve jutányos áron eladó.

Technikai adatai:
Feszültség: 230 Volt
Teljesítmény: 370 Watt
Emelőmagasság: 48-18 m
A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények: 6-25 liter/perc
Nyomó csatlakozás: 5/4 coll belső menet
Max. bemerülési mélység: 100 méter
Max. folyadék hőmérséklet: 40 °C
Szivattyú átmérő: 98 mm
Járókerék: 8 db Noryl
Kábelhossz: 30 méter
Szállított mennyiség 20 méteren (2bar): 24 liter/perc
Szállított mennyiség 30 méteren (3bar): 20 liter/perc
Szállított mennyiség 40 méteren (4bar): 13 liter/perc
Zds QS4P.1-8 O2 bővebb leírása:
Zds QS4P.1-8 O2 csőkút szivattyú egyik fontos eleme a saját fejlesztésű és gyártású kondenzátor, amelyet a szivattyú teljes élettartamára terveztek. Több százezer indítást bír ki, ennek köszönhető a motornak kimagaslóan magas, óránként akár 150 a megengedett indítása. Az indítások számát más szivattyúgyártók 20-30 indítás/órában határozzák meg.
Ebben a típusban a kondenzátor a motorral van egybeépítve így egyszerűen telepíthető mert csak egy háromeres kábellel van szerelve. A kábelt csak be kell kötni a szivattyút vezérlő nyomáskapcsolóba, átfolyásérzékelőbe vagy bármilyen elektronikába, ami vezérelni fogja azt.
A hidraulika végén található rozsdamentes acél 5/4 coll belső menetes csatlakozójával könnyen kapcsolható bármely csővezetékhez. A beépített visszacsapó szelep a csatlakozó alatt található, amely a gondos tervezésnek köszönhetően 37 bar nyomás mellett 600.000 zárást bír ki. Nagy ellenállásának köszönhetően megóvja a járókerekeket, valamint a diffúzorokat a kosütések, vízkalapácsok hatásaitól.
A hidraulika további részei is a gondos tervezés miatt nagy homoktűréssel rendelkeznek így a magas homoktartalmú kutaknál is megállják helyüket.
A szivattyú alacsony indítási nyomatékkal rendelkezik, így garantálható a hosszú élettartam és megbízhatóság anélkül, hogy az áramfelvétel nagyobb mértékben megnőne. A pontos 2850 min-1 fordulatszám állandó szinten tartja a teljesítményt még homokos víz esetén is. A szivattyú járó és vezető kerekei könnyű ám nagyon ellenálló Noryl anyagból készülnek, melynek a következménye a megnövelt teljesítmény és hatásfok.
A szivattyúfej, valamint a vastag ellenálló kábelvédő burkolat magas üvegszáltartalmú technopolimer anyagból készül, amely ellenáll a savas korróziónak (alacsony PH) valamint a vasas víznek.
A rozsdamentes acél tengelykapcsoló a búvárszivattyúk egyik kiemelkedően fontos része. A Zds szivattyúk kuplungja a sérülések és meghibásodások érdekében erősen túlméretezett ezzel is garantálva a megbízhatóságot, hosszú üzemidőt.
A saját fejlesztésű és gyártású olajhűtéses O2 belső kondenzátoros búvármotor 0,55kW-os. Újratekercselhető, melynek hűtőközege nem toxikus az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hatóság) által jóváhagyott dielektromos folyadék.
Cserélhető, kiválóan tömített motorkábellel van szerelve az esetleges kábelsérülések egyszerű javítása érdekében.
A rozsdamentes acél köpeny ellenáll a korróziónak.
A gondos tervezésnek és a megfelelően méretezett tengely és sugár irányú terhelést jól bíró olajkenésű golyóscsapágyaknak köszönhetően a szivattyú vízszintesen és függőlegesen is beépíthető. A szén kerámia tengelytömítést egy speciális homokvédelem is óvja a kopástól. A motor belső nyomáskiegyenlítéséért egy speciális belső membrán a felelős, így az esetlegesen előforduló túlmelegedés sem okoz nagyobb problémákat.
Beépített hővédelme sem mindennapi. Túlmelegedés esetén leállítja a motort és csak kézi beavatkozás után indítja újra azt. Az újraindítás az áram le és újra fel kapcsolásával végezhető el.
Más belső kondenzátoros motorok esetében, ha a tekercsbe épített hővédelem beavatkozik, a visszahűlés után automatikusan vissza is kapcsol. Amennyiben a túlmelegedést okozó hibát nem veszik észre és nem szüntetik meg azt, a folyamat állandóan ismétlődik addig míg a hővédelem elromlik és a szivattyú motor leég.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139697804

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn