Schubert Etude 255 szintetizátor

25 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
Fekete

Típus:
Szintetizátor
Márka:
Egyéb

Leírás

Kihasználatlanság miatt eladó alig használt Schubert Etude 255 villany zongora.


Etude 255 USB keyboard fülhallgatóval, 61 billentyű, USB, LCD kijelző

255 hang, 255 ritmus, 50 demo dal és széles szekció ütőshangszerekkel: lehetővé teszik a jövendőbeli művészek számára, hogy a maximális mértékben kifejlesszék kreativitásukat. A pitch bend és más hatások - sustain vagy vibrato - bővítik ki az alkotásra szánt teret.

A klasszikus, kottából való tanulása mellett a Schubert Etude 255 USB villanyzongora arra is lehetőséget kínál, hogy intuitív módon ismerkedjünk meg a billentyűkkel: Az intelligens gyakorló funkcióval, három egymásra épülő tanulási üzemmódban. Lépésről lépésre tanulhatjuk meg a hangjegyeket, melódiát és a ritmust, miközben a gyakorlást az adott billentyű megvilágítása kíséri.

További gyakorló darabokat játszhat le az USB interface-nek köszönhetően. Fontos feature a saját melódiák létrehozására vagy gyakorlás közben a felvételkészítés funkció. A billentyűket basszus és dallam térségre oszthatjuk fel, így két személy játszhat rajta egyszerre. Ez alkalmas oktatásra, de játszhatunk rajta mással is. Az auna HR-580 stúdiófülhallgató gondoskodik arról, hogy teljes mértékben a zenének szentelhessük a figyelmünket, a lakótársainktól, szomszédoktól vagy attól függetlenül, hogy épp hány óra van. A nagy over-ear fülkagylók tökéletesen szigetelik a hangokat és a puha párnázásnak köszönhetően tökéletesen a fülekre simulnak. Az extra hosszú, több mint 2,5 méteres csatlakoztató kábelnek köszönhetően semmi sem fogja korlátozni mozgási szabadságában. Az USB-U-lemez-port ezenkívül lehetővé teszi, hogy U-merevlemezeket csatlakoztassunk, tehát a flashdrive mellett a jóval nagyobb mini merevlemezeket is használhatjuk, adatforrásként és a fájlok mentésére.

A Schubert Etude 255 USB keyboard teljesen intuitív módon, előzetes tudás nélkül vezeti be a kezdőket a billentyűk fekete-fehér világába, amelyben a köztes hangok és disszonanciák egy harmonikus hangképbe olvadnak össze.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146422506

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn